Найкраще авто для життя за містом: яку машину обрати

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Власний автомобіль давно перетворився у засіб першої необхідності, а не розкіш для життя. Особливо актуально це для людей, які проживають поза межами міста та щодня змушені добиратися на роботу, навчання та в особистих справах.

Проте не кожне авто здатне щоденно боротися з поганими дорогами. Які моделі машин найкраще підійдуть для пересування неподалік міста, розповідає  rbc , використовуючи дані видань  Autobild та Autocentre.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найкраще авто для життя за містом: яку машину обрати - фото №1
Фото:  032.ua

Які авто не варто купувати:

Справжній позашляховик не потрібен настільки часто, що є сенс в покупці важкого безкомпромісного позашляховика.

Рамний пікап. Якщо враховувати комфорт і реальні витрати, це не найкращий варіант для щоденних поїздок у місто.

Маленьке авто А-класу. Маленькі автомобілі чудово підходять для міських доріг, а не швидкісних заміських трас. Також потрібно враховувати кількість кілометрів, які ви будете проїжджати, а у таких машин зовсім невеликий ресурс. До того ж перевести великогабаритний товар буде досить проблематично.

На що звернути увагу при виборі авто для заміського життя:

Модель, марка, стан 

Обираючи машину, зверніть увагу на хороший технічний стан, великий ресурс, надійна безвідмовна модель.

Тип кузова

Зауважте, що ви часто будете змушені привозити з міста багато покупок, іноді великогабаритних. Найкраще підійде універсал, а не седан, хетчбек, кросовер і позашляховик. Можна придивитися до легкого комерційного фургончика. За необхідності господарських питань, реально придбати причеп.

Трансмісія

Якщо до вашого будинку ви добираєтеся по дорозі з твердим покриттям, то повний привод знадобиться лише взимку. Потреба  у 4х4 залежатиме від того наскільки часто у вашому регіоні трапляються сильні снігопади.

При сучасному великому виборі авто багато  надають перевагу електромобілям. Вночі він  заряджатиметься у гаражі, а вдень буде витрачати отриману енергію на маршруті. Зараз цілком реально знайти електромобіль на будь-який добовий пробіг, починаючи від 150 кілометрів, тож у випадку обмеженого бюджету вам не доведеться переплачувати за непотрібну вам ємність батареї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які місяці найкраще підходять для купівлі автомобіля. Це допоможе значно заощадити кошти і уникнути помилок.

 Головне фото: tribun