Кулінарна хитрість: що зробити зі сметаною, щоб  отримати ідеальний борщ

Кулінарні підказки

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як значно покращити смак дерунів. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе отримати на ваш стіл просто ідеальний борщ.

Традиційно борщ заправляють холодною сметаною. Цей кисломолочний продукт робить страву більш ситною, поживною та апетитною. Але на Pixelinform розповіли про одну маленьку хитрість, завдяки якій борщ вийде ще смачнішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що зробити зі сметаною перед тим, як класти її в борщ?

Додати звичайну холодну сметану - уже смачно. Але смак додатка можна ще більше покращити. Секрет у тому, що перед тим, як додати сметану до борщу, її треба розігріти. Для цього продукт слід викласти на сковороду та прогрівати впродовж двох-трьох хвилин. Вогонь має бути середнім.

Але і це ще не все - за бажанням на цьому етапі в сметану можна покласти трохи подрібненого часнику. Ця добавка додасть аромату та пікантності. Часникова сметана ідеально поєднається зі смаком борщу.

Залишиться лише додати розігріту сметану в борщ. Страва доповниться цікавою смаковою ноткою. Навіть якщо ви готуєте перше за стандартним рецептом, з ароматною сметаною страва перетвориться на справжній кулінарний шедевр.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заправку можна викласти просто у каструлю за кілька хвилин до того, як вимкнути вогонь, або порційно додавати у тарілки. Також ми розповідали, які хитрощі допоможуть приготувати печінку особливо вдало.