Супершвидкий та надзвичайно ситний салат з часником і плавленим сиром: бюджетний рецепт на щодень

Рецепти

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: youtube-канал ВСЕ ПРОСТО

Крутий перекус для всієї родини

Не знаєте, що приготувати? Хочеться чогось смачненького, але щоб і готувалося швидко, і всі гроші світу не коштувало? Ми маємо, що вам запропонувати! Раніше Хочу! ділився рецептом нереального крутого салату з капустою, який готується за 10 хв, а зараз хочемо запропонувати вам дуже ситний та ароматний салат із часником та плавленим сиром 😋

Цей бюджетний та смачний рецепт салату на щодень вже раз рятував господинь 😅 Якщо ви досі не куштували цієї смакоти — дуже радимо! А найпростіший спосіб її приготування пропонує сайт pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • плавлений сир - 2-3 шт. (або 150-200 г т.зв. “ковбасного сиру”)

  • часник - 2-3 зубчики

  • варені яйця - 2-3 шт.

  • майонез - кілька ложок, для заправки

  • сіль, перець, спеції - до смаку

  • зелень - до смаку

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Приготування:

  1. Почнемо з яєць, які потрібно відварити, остудити та почистити. Ріжемо їх на невеликі кубики.

  2. Плавлений сир перед натиранням краще заморозити, поклавши у морозильну камеру на 10-15 хв. Натираємо його на великій терці і додаємо у глибоку миску — до нарізаних відварених яєць.

  3. Часник можна або дрібно нарізати за допомогою ножа, або пропустити через прес для часнику.

  4. Дрібно нарубуємо трохи зелені (можна обрати кріп, петрушку, зелену цибулю чи щось інше, що вам найбільше до смаку, а можна цей компонент і не додавати, якщо ви не дуже любите зелень). Викладаємо зелень у миску до інших складових салату.

  5. Додаємо майонез, сіль, перець, і все гарненько перемішуємо.

Ось і все — смачний та ситний бюджетний салат із плавлених сирків, яєць та часнику готовий 😍 Обов’язково спробуйте приготувати такий — не пошкодуєте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та якщо цього рецепту вам недостатньо і хочеться чогось іншого, пропонуємо спробувати смачно запекти кабачки зі спеціями. Виходить теж дуже бюджетно та смачно!