Купили нові рушники - виперіть їх негайно: чому це треба робити обов'язково

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Прання рушників після покупки. Фото: depositphotos.com

Придбаний одяг і рушники потрібно прати перед використанням

Ми розповідали, що рушники завжди потрібно прати окремо від інших речей. Але навіщо прати нові щойно придбані рушники дізнавайтеся далі у матеріалі.

Нові рушники, які м’які наче пух, надзвичайно приємно використовувати для тіла та обличчя. Вони естетично привабливі, ніжні на дотик і, просто переповнені мікробами, розповідає meta.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому потрібно прати рушники після покупки

Здається, вони нові, чисті, це ж не одяг, який до покупки могли сотні разів міряти сторонні люди, то для чого прати їх у пральній машинці? Навіть, якщо рушники придбані у магазині були запаковані, вони можуть приховувати пил, бруд та бактерії. Прати потрібно будь-які придбані рушники: банні, кухонні, ручні. Також вони можуть містити хімічні речовини та частинки пилу.

Також у процесі від виготовлення до продажу тканину багато разів торкалися руками: робітники, вантажники, продавці та покупці. Тому краще не ризикувати, а випрати їх без додавання кондиціонера, щоб не знизити поглинальну здатність тканини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як часто потрібно прати махрові рушники. Адже не всі господині знайомі з “правилом трьох витирань”.