Мало хто знає: скільки насправді супи й борщі зберігаються в холодильнику

Їжа

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Правила зберігання перших страв. Фото: ШІ

Тонкощі зберігання перших страв

Холодильник - це кухонний гаджет, який буквально рятує наш побут. Ми розповідали, які продукти туди насправді не потрібно класти. Тепер поділимось порадами та тонкощами зберігання перших страв, які, навпаки, точно треба ставити в холодильник.

Мало хто знає, як правильно зберігати перші страви, щоб вони зберегли свіжість і смак. Детально розповідаємо разом із Ukr.Media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як правильно зберігати суп

Зазвичай, суп можна зберігати в холодильнику 2-3 дні. Супи з консервантами можуть зберігатися до 5 днів, а пастеризовані – до 7 днів. Краще зберігати суп у скляному або емальованому посуді під щільно закритою кришкою. Оптимальна температура для зберігання страви становить від 2 до 6 градусів Цельсія.

Які супи зберігаються довше

Супи з м'ясом або птицею зберігаються менше, ніж овочеві. Супи-пюре та супи з молочними продуктами також мають обмежений термін зберігання. Щоб продовжити свіжість супу, додавайте зелень безпосередньо перед подачею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам’ятайте про терміни та умови, і супи та борщі завжди будуть смачними. Також ми розповідали, як можна просто в магазині перевірити консерви на якість.