Смажена картопля буде неймовірно ароматною: хитрий лайфхак приготування

Кулінарні підказки
876
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

смажена картопля на сковороді
24 канал/ Так смажена картопелька буде неймовірно апетитною

Є деякі продукти, які точно варто додати до картоплі

Ми розповідали про помилки у приготуванні смаженої картоплі. Тепер ділимось порадами, які допоможуть приготувати цю страву ще ароматніше та смачніше.

Зазвичай для її приготування використовують лише олію, сіль і цибулю. Але є кілька секретів, які допоможуть зробити цю страву ще більш ароматною та смачною. Розповідаємо про них разом із Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додайте часник

Подрібніть один зубчик часнику і додайте його на сковороду разом із сіллю, в кінці приготування. Часник додасть страві неповторний аромат, який збудить апетит. Стежте за тим, щоб часник не згорів. Можна додати його цілим, і, як тільки ви помітите, що він починає горіти, дістати. 

Використайте розмарин

Замість петрушки або кропу, які зазвичай додають до картоплі, спробуйте розмарин. Кілька гілочок розмарину зроблять смак страви багатшим і вишуканішим. Його також можна дістати після приготування

Солодка паприка

Паприка додасть смаженій картоплі яскравий колір, оригінальний смак і апетитний аромат. Можна також використовувати інші спеції, такі як орегано, карі або білий перець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Експериментуйте з різними інгредієнтами, і тоді вам вдасться знайти комбінацію, яка вам найбільше подобається. Також ми розповідали про хитрощі, які допоможуть приготувати смачніше овочеву засмажку.