Олена Мозгова заявила, що більше не буде влаштовувати волонтерські збори

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Olena Mozgova / Facebook

Мозгова зізналася, що втомилася просити людей, щоб вони долучалися до зборів

Знаменита українська продюсерка та донька легендарного артиста Миколи Мозгового Олена Мозгова, яка розчулила постом у день роковин смерті свого батька, ошелешила новиною про те, що припиняє волонтерські збори на українську армію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, про це Олена повідомила на своїй офіційній сторінці у Facebook. Вона зазначила, що подібні збори випалюють її. Зокрема, жінка також повідомила, що захворіла

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Мозгова зізналася, що втомилася просити людей, щоб вони донатили. Продюсерка додає, що військові відчувають, що активність серед населення падає, а відтак настрою їм це не додає.

Поки збила температуру, напишу таке. Більше не збиратиму нічого. Це випалює і знеструмлює мої батарейки. Я втомилася просити, просити, просити. Ті ж хлопці читають це все, бачать активність цих зборів. І настрою їм це все не додає, бо відчувають, що нах кому потрібні їхні проблеми. Хоч у Сірка очі позичай, так незручно перед ними. Ну, поки так. Пішла лікуватися. Гарного вам усім і спокійного вечора й ночі,
– написала продюсерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Мозгова вразила своїм виглядом без макіяжу. Селебритіс зауважила, що у світі немає ідеальних людей.