Наймодніший рейтинг бездоганного стилю: ТОП-12 міст світу, які здивують особливим лоском та різноманітністю вибору

Відпочинок і подорожі

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Найкращі міста для шопінгу. Фото: agoda.com

Найкращі міста світу для ідеального шопінгу

Попри розповсюджену думку, що Мілан - це рай для шопінгу у світі є безліч міст, які не поступаються, а іноді і перевершують столицю моди. Дослідження, яке провели Ubuy.fr, виявило, які міста світу є найбільш модними та популярними серед мандрівників та шопоголіків.

Багато міст приваблюють своєю культурою, кухнею та пам’ятками архітектури, проте саме за покупками туристи прагнуть їхати у певні місця. Які міські центри світу найчастіше закріплювали, позначали та здійснювали у них покупки, а також скільки там високоякісних брендів і торгових точок, розповідає timeout.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лідером у списку є неперевершений, сповнений ароматів парфумів і вишуканої кухні - Париж. У столиці Франції є понад 30 будинків брендів високого класу, її 5,9 мільйона разів відмічали тегами в Instagram і є центром уваги 998 дощок Pinterest.

Друге місце посідає Токіо. У столиці Японії є приголомшливі  2241  торгові точки з унікальними стильними речами. На третьому місці розмістився Лондон, який має 50 модних компаній.

Топ наймодніших міст світу

  1. Париж;

  2. Токіо;

  3. Лондон;

  4. Дубай;

  5. Мілан;

  6. Стокгольм;

  7. Нью-Йорк;

  8. Сеул;

  9. Маямі;

  10. Копенгаген;

  11. Берлін;

  12. Лос Анджелес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми залишали перелік країн, де вдало можна придбати різні речі. Щоб шопінг був максимально успішним, у матеріалі ви знайдете адреси популярних магазинів та що краще там придбати.