Онлайн-шопінг: як вдало придбати дизайнерський одяг

Шопінг
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Купівля речей в інтернеті стала буденною справою для більшості людей. Це вкрай зручно - немає потреби в поїздках торговими центрами, відвідуванні безлічі бутиків і порівнянні цін. Все комфортно зробити в кілька кліків, якщо бути впевненим в обраному магазині.

На сайті ЦУМ Київ зібрані пропозиції тільки від надійних продавців. У каталозі представлені всі товари в наявності в ТЦ, за необхідності можна приміряти їх, використовуючи послугу Click & Collect. Так усі обрані речі доставлять у примірювальну на другий поверх ЦУМу, а клієнт заощадить час на їхні пошуки в бутиках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Онлайн-шопінг: як вдало придбати дизайнерський одяг - фото №1

Особливості вибору одягу онлайн

Основні складнощі, які виникають при замовленні одягу, - вибір розміру, фасону і матеріалів. Не завжди є впевненість у тому, що речі мають у реальності такий самий вигляд, як на фото. Найкращий варіант - купівля у продавця, у якого є обмін протягом 14 днів з моменту отримання замовлення. Якщо говорити про ЦУМ - тут на заміну товару, який не підійшов, дають 30 днів. Достатньо зберегти чеки, етикетки та упаковку.

Уникнути складнощів і відразу знайти відповідний розмір можна, якщо правильно зробити заміри:

  • об'єм грудей, стегон і талії - перші два за найбільш виступаючими точками, останній - за найвужчою;

  • довжина рукава і штанини - від плеча до зап'ястя і від паху до підлоги;

  • зріст - допоможе заздалегідь визначитися, яка модель матиме вдалий вигляд на фігурі;

  • обхват шиї - при купівлі сорочки цей параметр украй важливий.

Не можна орієнтуватися на розмір, що вказаний на бирці свого одягу, особливо якщо вибираєте модель іншого бренду. Навіть в однієї речі з різних партій пошиття відрізняються фактичні виміри.

Щодо матеріалів - у відомих виробників зазвичай не виникає проблем з якістю тканини. Краще перевірити, чи відповідає опис товару під час отримання.

Онлайн-шопінг: як вдало придбати дизайнерський одяг - фото №2

Чому варто замовити одяг онлайн

Інтернет-магазини набувають дедалі більшої популярності завдяки своїм перевагам:

  • цілодобовий режим роботи - вибрати модель, порівняти ціни та оформити замовлення легко в зручний час, не виходячи з дому;

  • асортимент - товари з наявності безлічі бутиків зібрані на сайті ЦУМу, завдяки чому вдасться заощадити чимало часу, переглянувши лише один каталог з речами відомих дизайнерів Tory Burch, VEJA, MM6 MAISON MARGIELA та інших;

  • вигідні пропозиції - більшість акцій і знижок доступні саме на сайті, постійні покупці можуть оформити дисконтну карту, на якій накопичуються бонуси від кожної покупки;

  • сповіщення - допомагають бути в курсі нових надходжень і знижок, появи модних колекцій або потрібного розміру.

Шопінг онлайн забирає менше часу. Якщо виникають сумніви щодо розміру - зв'яжіться з консультантом та отримайте допомогу в підборі. Щоб надалі було легше обирати речі в інтернеті, варто завести окремий блокнот і робити нотатки про минулі покупки, щоб орієнтуватися в розмірних сітках дизайнерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про  секрети вдалого "полювання" за кешбеками. Виявляється, отримувати гроші, можна просто їх витрачаючи, якщо знати про деякі цікаві нюанси!