Нанесіть краплю зубної пасти на лимон - і будете вражені дивовижним результатом (ВІДЕО)

Лайфхаки
4 929

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Саморобний засіб для чищення. Фото: Хочу!

Надійний засіб для чищення поверхонь своїми руками

Багато людей добре знають, що лимон може допомогти розв’язати безліч питань у побуті. Відбілити речі, почистити срібло, створити неперевершений аромат у будинку та навіть - відлякати комах. Також з його допомогою та крапелькою зубної пасти можна самостійно зробити відмінний засіб для чищення.

Саморобні засоби для відмивання поверхонь можуть бути значно ефективніші за куповані. До того ж вони не мають у складі агресивної хімії, тому цілком безпечні для здоров’я. Як зробити чудо-засіб своїми руками, розповідають на каналі Поради для дому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього способу підійдуть будь-які лимони: м’які, непридатні для їжі. В цитрусах міститься лимонна кислота, яка чудово відмиває бруд та накип.

Як зробити засіб своїми руками

  • Беремо два лимони та нарізаємо на невеликі шматки;

  • виймаємо кісточки;

  • складаємо у блендер та подрібнюємо;

  • наливаємо у блендер 100 г води.

Далі переливаємо суміш у миску, додаємо 2 ст. ложки зубної пасти та 100 г води. Добре розмішуємо і використовуємо.

Як можна застосовувати такий засіб

  • Накрити миску плівкою, зробити зубочисткою отвори та поставити у холодильник. За лічені хвилини засіб прибере неприємні запахи та наповнить техніку ароматом лимона;

  • процідити засіб через ситечко і переливаємо у розпилювач або за допомогою губки наносимо на плиту, чекаємо 2 хвилини і змиваємо чистою губкою.

Засіб можна використовувати для прибирання ванної кімнати, кухні та навіть для миття посуду. Такий засіб для чищення натуральний і повністю екологічний. З його допомогою ви легко відмиєте плиту, фасади кухонних шафок від жиру, плитку у ванній і змішувачі від вапняного нальоту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про кілька способів використання лимонів не лише для їжі. Про деякі з них ви навіть не здогадувалися.