Що станеться, якщо покласти лимон на сковорідку: результат вас приголомшить

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото лимон смажать на сковорідці
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Способи, які допоможуть позбутися запаху риби на кухні

Страви з риби значно частіше з'являлися на столі, якби не проблема з різким, неприємним запахом після смаження. Адже господині знають, що найважче позбутися рибного смороду та тютюнового диму у приміщенні.

Запах риби може просочуватися по всьому будинку. Навіть ретельне провітрювання не завжди допомагає, а розпилення ароматичних спреїв здатне лише погіршити ситуацію. Досвідчені кулінари знають дієвий спосіб позбутися неприємного запаху і продовжувати готувати з насолодою, розповідає gsminfo.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього способу знадобиться один або кілька лимонів. 

Спосіб №1

Візьміть один лимон і проколіть фрукт з усіх сторін. Далі нагрійте сковорідку та просмажте цитрус кілька хвилин. Сік, який витікатиме з лимона підігріваючись на пательні заполонить приємним ароматом всю кухню і кімнати.

Спосіб №2

Візьміть 1-2 лимони та наріжте на скибочки. Потім проварюйте у воді 5-10 хвилин, вимкніть плиту і залиште охолоджуватися. Аромат цитруса буде витати у повітрі довгий час, а про запах риби ви навіть не згадаєте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яким чудовим способом можна за секунду змінити сміттєвий пакет . З такою порадою ви навіть рук не забрудните.