Не варто боятися одружитися вдруге: 4 причини, чому другий шлюб може стати щасливішим

Сімейне життя

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Другий шлюб. Фото: yaizakon.com.ua

Багато людей бояться можливості одружитися вдруге, щоб не наступити на "ті ж граблі"

Кажуть, що шлюби укладаються на небесах, але можуть виникати важливі причини для розлучення, адже іноді одна фраза може привести пару до розриву. Після розірвання першого шлюбу багато людей бояться заводити нові стосунки та одружуватися, щоб не страждати знову.

Але саме тому, що люди не хочуть припуститися помилок з попереднього шлюбу, другі можуть виявитися значно щасливішими. Психолог Джеймі Сімкінс Роджерс для yourtango розповіла, чому другі шлюби можуть виявитися значно успішнішими для міцних стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Досвід робить шлюб досконалим

Люди у другому шлюбі знають значно більше, тому вміють розв’язувати конфлікти спокійно та без нервів. Вони перевірили, що працює, а що ні і досвідчені у плануванні та спільному побуті.

Знають себе

Партнери значно краще пізнали себе і можуть активно пізнавати іншого та підлаштовуватися без жертв.Другий шлюб - це подорож глибоких відчуттів з можливістю щоразу відкривати нове не припускаючись старих помилок.

Намагаються робити все правильно

Враховуючи попередній досвід люди значно терпиміше ставляться до недоліків один одного, адже добре знають, що станеться, якщо шлюб розпадеться.

Мають почуття вдячності

Люди у другому шлюбі навчилися бути вдячними за солодкі миті життя. Вони цінують один одного, адже розуміють швидкоплинність хороших моментів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чого бояться наречені перед весіллям. Причин для хвилювання може бути досить багато.