Оберіть один варіант і дізнайтеся, чи володієте ви відьомськими чарами (ТЕСТ)

Тести

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Цікавий тест на визначення магічних властивостей. Фото: Хочу!

Цікавий тест на визначення прихованих магічних властивостей

Кожна жінка у глибині душі трішки відьмочка. Адже бути такими вродливими, вміти причарувати до себе з першого погляду, їсти і не поправлятися - все це магічні чари, які притаманні справжнім чарівницям.

Звичайно, сучасні жінки, які володіють магічними властивостями не літають на мітлі та не варять у лісі свої зілля. Вони можуть стильно одягатися, очолювати компанії і навіть не мати вдома чорного кота. Ми пропонуємо пройти незвичайний тест і дізнатися, чи властиві вам магічні здібності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оберіть на картинці один з двох варіантів місяця і дізнайтеся відповіді нижче.

Цікавий тест на визначення магічних властивостей. Фото: Хочу!

Ваш варіант - повний місяць

У ваших венах тече справжня відьомська кров. Давні предки точно літали на шабаші та знали багато таємних секретів про наш світ. Ви володієте надзвичайно сильною інтуїцією, яка завжди допомагає вам у складних, заплутаних питаннях. З першого погляду ви розпізнаєте брехню, але ваших сил не вистачить перетворити кривдника на жабу.

Ваш варіант - молодик

Десь у глибині серця ви мрієте мати особливі таланти і перетворювати воду на вино, а попіл - на гроші. Але поки, це лишається лише у мріях. Хоча, купівля чарівної палички може допомогти вам відчути себе справжньою чарівницею, особливо, якщо вдома у вас живе кілька котів, а у вас зелені очі та руде волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували дізнатися, яка сторона переважає у вашому характері: чорна чи біла. Дізнатися точно допоможе цікавий тест.