Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан показала діамантову обручку та оголосила, що виходить заміж за свого колегу (ФОТО)

Знаменитості
703

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Спортсменка заявила, що освідчення Луїджі Самеле стало для неї несподіванкою

Популярна українська фехтувальниця Ольга Харлан, яка зізналася, що війна повпливала на її стосунки з коханим-італійцем, повідомила про своє одруження з ним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, бронзова призерка Олімпійських ігор 2024 офіційно виходить заміж за свого коханого та колегу. Про це вона розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що обранець знаменитості теж відомий фехтувальник Луїджі Самеле. Отож, він зробив пропозицію Ользі про одруження. Харлан похвалилася обручкою з діамантом та кадром з Луїджі. У підписі до знімка вона зауважила, що не очікувала, що Самеле освідчиться їй. Відтак, все це для неї стало неабияким сюрпризом.

До речі, пара разом перебуває в стосунках вже понад 5 років. Варто зауважити, що до 2022-го року у них не було можливості часто бачитися, оскільки спортсмени та закохані проживали в різних країнах. Проте, після того, як російська армія вторглася на територію України, Ольга переїхала до свого обранця в Італію, де вони тепер живуть разом. Швидше за все Луїджі освідчився Ользі саме в Італії, на березі моря. Підписники Харлан тепло привітали її з радісною подією.

Несподівано. Я сказала "так",
- залишила підпис під світлиною Ольга.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Харлан зізналася, що отримувала пропозицію змінити українське громадянство на російське. Таку пропозицію Ольга отримала після успіху на Олімпіаді 2012.