Чоловіча думка: 13 речей, на які хлопці звертають увагу при першій зустрічі

Ми та чоловіки

Тамара Черкасова

Журналістка

На що звертають увагу чоловіки під час першої зустрічі? Усі індивідуально. Чийсь погляд приверне яскравий образ, а чийсь — дзвінкий сміх. Але все-таки хочеться знати весь список, чи не так? У нашому матеріалі ми зібрали 13 речей, які можуть зацікавити хлопця під час першої зустрічі.

13 речей, на які хлопці звертають увагу під час першої зустрічі

Колумніст і, що в нашому випадку дуже важливо, хлопець Ітан Фіксел у своїй колонці для Сosmopolitan поділився списком "магнітів" для чоловіків під час першої зустрічі. Це і посмішка, і сміх, і запах, і висота каблука... Список великий, тож давайте переходити до нього швидше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Посмішка

Рот часто є першою частиною дівчини, яку бачить хлопець. Мало того, що красиві губи та зуби сексуальні, хлопці звертатимуть увагу на рот у пошуках соціальних сигналів.

Тепла, гостинна посмішка може означати: "Ось я, підійди та поговори зі мною". Хитра, спокуслива усмішка може означати: "Ти можеш спробувати, але для цього тобі доведеться попрацювати,

– пояснює Ітан Фіксел.

Сміх

Сміх чарівної жінки - один із найпрекрасніших звуків, які може почути хлопець, він буде в захваті від усвідомлення того, що його чарівність працює.

Почуття гумору

Як би не хотілося будь-якому хлопцеві розсмішити дівчину, її здатність зробити для нього те саме дуже збуджує, і він це відразу помітить.

Очі

Хлопцю захочеться подивитися в очі не лише через їхню красу. Очі не дарма називають дзеркалом душі. Багато інформації можна передати та отримати за допомогою зорового контакту. І флірт – один із них.

Голос

Хлопець, напевно, помітить голос жінки. Особливо, якщо цей голос винятково сексуальний чи надзвичайно неприємний. Висота і темп розмови може миттєво змінити думку людини, на краще чи гірше.

Друзі

Зазвичай люди дружать тому, що в чомусь схожі. Хлопці знають це і, ймовірно, судитимуть про дівчину по компанії, де її зустріли.

Фігура

Для багатьох чоловіків вага жінки є поверховою ознакою, яка має для них менше значення. Але дехто спеціально шукає дівчат певного типу.

Запах

Ваш запах часто є єдиною річчю в дівчині, яку хлопець пам'ятатиме найяскравіше ще довгий час після того, як її вперше зустрів. Він може залишатися на одязі, руках чи білизні і ніжно нагадувати хлопцю про дивовижну жінку.

Висота підборів

За винятком фут-фетишистів та дизайнерів жіночого взуття, переважна більшість чоловіків, з якими ви зустрічатиметеся, практично не звертають уваги на взуття. Однак, парні схильні зауважити взуття, коли вона виглядає явно незручно або некомфортно.

Стиль

Хоча хлопці можуть поняття не мати, хто придумав сукню або як вимовляється "Емчендем", вони вважають, що вони цілком здатні визначити стиль вашого одягу та оцінити за ним особистість дівчини.

Груди

Було б нечесно не згадати про цю частину жіночого тіла у нашому списку.

Груди помітить будь-який теплокровний чоловік, який зустріне вас уперше. Чоловіки просто біологічно запрограмовані шукати їх, як свині, які видобувають трюфелі,

— каже колумніст.

П'ята точка

Знайти хлопця, який не помічає ні грудей, ні попи, так само реально, що й виявити і довести існування Лохнеське чудовисько,

– пояснює Ітан Фіксел.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Впевненість в собі

Найважливіше для хлопця, який зустрічає дівчину вперше, – це енергія, яку вона випромінює. Немає нічого, що хлопець вважає більш привабливим, ніж впевненість. Якщо жінка вміє поводитися впевнено і має сильне почуття власної гідності, хлопець відразу це помітить, незалежно від інших її якостей.

Ось це універсально сексуально,

— наголошує колумніст.

Раніше ми перерахували 10 речей, на які зверне увагу парубок при першому побаченні. Цей список відрізняється від того, що ви щойно прочитали, адже на побачення люди ходять для того, щоб дізнатися одне одного краще.