Готуєтеся до першого побачення? Ось 10 речей, на які зверне увагу хлопець при зустрічі

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На що чоловіки звертають увагу на першому побаченні? На манікюр, макіяж чи почуття гумору дівчини? Ми в редакції Хочу знаємо про 10 речей, які чіпляють хлопця за першої зустрічі!

10 речей, на які звертають увагу чоловіки під час першого побачення

Посмішка, впевненість у собі, пунктуальність та стиль — список насправді ще більший, пише City Magazine. Видання називає цілих 10 речей, які хлопці зауважують під час першої зустрічі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Посмішка (і зуби)

Чоловіків приваблює тепла, щира посмішка. Вона показує, що дівчина доброзичлива, відкрита та насолоджується побаченням. Немале значення мають здорові зуби та свіже дихання. Погана гігієна ротової порожнини може миттєво зіпсувати все враження.

Впевненість у собі та інтелект

Впевненість приваблива як чоловіків, так жінок. А ще чоловіки цінують жінку, яка знає собі ціну, впевнена у собі та не боїться показати інтелект.

Пунктуальність та манери

Якщо дівчина приходить вчасно і виявляє повагу до співрозмовника, вона цінує його час. Хороші манери, такі як слова "будь ласка" та "дякую", справляють позитивне враження і показують рівень виховання.

Стиль

Одяг, що відповідає місцю побачення, показує, що дівчина серйозно обміркувала цю подію. Чоловіки помічають, наскільки комфортно та впевнено жінка почувається у своєму вбранні, незалежно від того, простий він чи химерний.

Мова тіла

Чоловіки вловлюють такі тонкі ознаки — зоровий контакт, відкрита поза та уважне слухання, які показують, що дівчині комфортно і вона зацікавлена. Тому краще розслабитися і поводитися вільно.

Готуєтеся до першого побачення? Ось 10 речей, на які зверне увагу хлопець при зустрічі - фото №1

Хід розмови та щирий інтерес

Хороша розмова потрібна для хорошого першого побачення. Чоловіки звертають увагу на вміння дівчини підтримувати розмову, готовність обговорювати різні теми та типи питань, які вона ставить. Це можливість зрозуміти інтереси дівчини та те, що вона шукає у потенційному партнері.

Почуття гумору

Почуття гумору привабливе для чоловіків, які й самі люблять пожартувати. А ще почуття гумору показує здатність дівчини не сприймати все дуже серйозно.

Незалежність

Чоловіки цінують жінку, яка має свої інтереси та захоплення, тому що це показує, що вона вміє зберігати здоровий баланс у стосунках.

Ставлення до інших

Те, як дівчина взаємодіє з іншими людьми, наприклад, з офіціантами, є яскравим показником її характеру. Чоловіки помічають і цінують, коли жінки ставляться до людей із добротою та повагою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спільні інтереси

Чоловіки можуть судити, чи підходить їм дівчина, ґрунтуючись на багатьох чинниках — хобі, спосіб життя. У той час як деякі чоловіки можуть уникати жінок, які, на їхню думку, не "з їхнього світу", інші можуть оцінити дівчину як партнера, у якого можна чогось навчитися.

Раніше ми пояснювали чому жінкам подобаються молодші чоловіки . Насправді є як мінімум 10 причин для цього.