Він хоче вас повернути: 9 ознак того, що колишній все ще має почуття до вас

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Існує тонка грань між бажанням повернути стосунки та жагою постійно нагадувати про себе

Розставання зазвичай важко пережити. Особливо, коли між колишніми все ще є почуття. Але давайте чесно — складно зрозуміти, що відчуваєш сама, а тут ще й треба якось розібратися з тим, що там собі надумав колишній. Ми тут для того, щоб відповісти на друге питання.

Як зрозуміти, що колишній хоче повернути стосунки: невловимі сигнали

Існують тонкі, але досить очевидні ознаки того, що колишній хоче повернути стосунки. Про них розповіло видання pinkvilla.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Він ділиться з вами новинами про своє життя

Розповіді про те, що відбувається в його житті — спосіб почати розмову з вами. Ця ознака може говорити про дві речі: він хоче отримати вашу реакцію та зрозуміти, чи не сумуєте ви. Або ж просто хоче, ви знову стали частиною його життя.

  • Він ревнує

Трохи ревнощів - це завжди хороший знак у романтичних стосунках. Ви сказали, що зустрічаєтеся з кимось? Ваш колишній став холодним? Став трохи саркастичним? Якщо так, то ці незначні ревнощі свідчать про те, що він сумує за вами, або, можливо, хоче бути тим, з ким ви проводите час.

Однак існує дуже тонка грань між милістю та ірраціональністю. Тож будьте уважні та уникайте неправильного прочитання цих знаків.

  • Він намагається змусити вас ревнувати

Це ще один цікавий момент. Поки ви розповідаєте про своє особисте життя або спілкування з друзями, він контратакує вас своїми власними історіями. Ці історії можуть бути правдивими або вигаданими. Однак він хоче змусити вас так само ревнувати. Або, можливо, хоче перевірити, чи ви теж все ще маєте до нього почуття.

  • Він хоче дружити

Часто стосунки між двома людьми не складаються, тому що їм просто не судилося бути разом. Однак, якщо ви все ще відчуваєте до когось почуття, то краще залишатися з ним друзями, ніж повністю викреслити його зі свого життя. У таких випадках колишній може захотіти підтримувати з зв'язок і часто ініціює невеликі розмови, запитуючи про те, як пройшов ваш день. Якщо нічого не виходить, він намагається привернути вашу увагу, розповідаючи про свої справи. Отже, якщо ви помітили, що ваш колишній часто намагається завести з вами розмову, це ознака того, що він хоче подружитися, попри розрив.

  • Він визнає свої помилки

Визнати свою помилку — це не дитяча забавка. Потрібно багато мужності, щоб зробити це та взяти на себе відповідальність за свої вчинки. Отже, якщо колишній з готовністю бере на себе це, то, можливо, він шкодує про розрив.

  • Він згадує щасливі моменти разом

Більшість ваших розмов пов'язані зі спільними щасливими спогадами? Ця ознака також вказує на те, що колишній ще відпустив ваші стосунки і, можливо, хоче отримати другий шанс.

  • Він робить вам компліменти

Тут чітко розуміти, чого стосуються його компліменти. Він хвалить вас, вашу особистість чи робить компліменти зовнішньому вигляду? Якщо останнє, то колишній, ймовірно, плутається між любов'ю і хтивістю. Отже, тут знову існує дуже тонка грань. 

  • Він хоче виправитися

Хоча більшість колишніх багато вибачаються, їхні вибачення — це лише слова, не підкріплені рішучими діями. Однак, якщо колишній визнає свої помилки, просить вибачення і ставить собі за мету виправитися, це чогось варте.

  • Він часто говорить про те, що йому не вистачає вас

Але не варто вестися тільки на слова. Дайте йому докласти зусиль, якщо він дійсно хоче повернутися до вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про ознаки, які вказують на те, що чоловік — герой не вашого роману. Пам'ятайте про них і коли плануєте повернення до колишнього, і коли хочете розпочати нову історію кохання.