Не ваша історія: 11 ознак, які вказують, що ви будуєте стосунки не з тим чоловіком

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

щаслива пара
Фото: unsplash.com

Іноді все здається ідеальним, але щось глибоко всередині підказує вам, що це не так

Точно сказати, що саме не так важко, але внутрішній голос продовжує шепотіти: "Це не той". Звучить знайомо? 

Як зрозуміти, що чоловік не підходить: основні ознаки

Визначити, чи це тимчасові труднощі, чи внутрішнє передчуття, до якого варто прислухатися, може бути складно. Тому видання hackspirit.com склало список з 11 ознак того, що хлопець може насправді бути не ідеальним партнером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви постійно шукаєте йому виправдання

Ми всі прагнемо бачити в наших партнерах найкращі якості, але існує тонка межа між емпатією і постійним виправданням їхньої поведінки. Коли ми постійно виправдовуємо чиюсь поведінку, ми можемо приносити в жертву власні потреби та цінності. 

Ви відчуваєте виснаження через стосунки

Стосунки можуть бути справжніми емоційними американськими гірками. Проте, попри всі ці повороти, час з коханим чоловіком має бути захопливою поїздкою, яка наповнює радістю та енергією, а не виснаженням. Якщо ви постійно відчуваєте виснаження після спільного проведення часу, сприймайте це як неонову вивіску, що сигналізує про те, що цей чоловік — не ваш варіант.

Поруч з ними ви не можете бути собою

Це дуже важливо. У здорових стосунках ви повинні відчувати себе вільно, щоб бути справжньою. Якщо ж доводиться носити маску або придушувати певні частини своєї особистості, це вірна ознака того, що чоловік вам не підходить. 

Ваші цінності не збігаються

Згідно з психологією, одним з головних провісників успішних довготривалих стосунків є наявність спільних цінностей. У будь-яких стосунках нормально мати різні інтереси чи хобі. Але коли справа доходить до основних цінностей — наприклад, поглядів на сім'ю, гроші чи особистісний ріст — узгодженість має вирішальне значення.

Життєво важливо бути з кимось, хто поважає і поділяє ваші цінності, забезпечуючи міцний фундамент для ваших стосунків.

Поганих моментів у стосунках більше, ніж хороших

У будь-яких стосунках бувають чорні смуги — це нормальне явище. Ми всі катаємося на американських гірках злетів і падінь. Але коли ці падіння починають затьмарювати злети, настає час зробити паузу і підбити підсумки.

Життя занадто коротке, щоб погоджуватися на щось менше, ніж кохання, яке запалює вашу душу. Не вагаючись, обирайте власне щастя, а не стосунки, які частіше тягнуть вас вниз, ніж піднімають вгору.

Ви постійно думаєте про те, що буде далі

Якщо ви завжди сумніваєтесь у майбутньому зі своїм партнером, це може свідчити про те, що ви не підходите один одному. У здорових стосунках думки про завтрашній день — це нормально, але вони не повинні бути затьмарені побоюваннями чи сумнівами. Ви повинні відчувати хвилювання та оптимізм щодо перспективи спільного майбутнього. Якщо цієї іскри немає, варто зробити паузу для переоцінки.

Ви не в пріоритеті у чоловіка

Ви заслуговуєте на того, хто не просто говорить, що ви важливі, а показує це. Того, хто цінує ваш час, поважає вашу цінність і ставиться до вас, як до рідкісної перлини, якою ви є.

Справжні стосунки — це коли ви ділитеся своїм життям і разом долаєте хаос. Але якщо чоловік не може приділити вам хвилину, щоб ви відчули себе коханою людиною, можливо, він не той, хто вам потрібен.

Ви не відчуваєте підтримки

Підтримка — це не просто приємний бонус у стосунках, вона не підлягає обговоренню. Коли ваш партнер зникає у важкі часи, це все одно, що долати життєві перешкоди наодинці.

Партнер має бути вашим найбільшим фанатом, вашою опорою в життєвих бурях. Якщо він не виконує свою частину угоди про підтримку, це яскрава ознака того, що чоловік вам не підходить.

Ви йому не довіряєте

Довіра — це основа будь-яких стосунків. Без неї все стає потенційною загрозою, кожна дрібниця стає приводом для сумнівів і підозр.

Якщо ви з кимось, кому не можете довіряти, це може бути ознакою того, що він вам не підходить. Ви заслуговуєте на стосунки, які є безпечним простором, в якому довіра дається і отримується.

Ви боїтеся самотності

Якщо страх самотності — єдиний клей, що тримає вас поруч, це яскравий знак того, що ця людина вам не підходить. Ви варті набагато більшого, ніж просто подушка безпеки. Ви заслуговуєте на любов, пошану і нестримну радість.

Інтуїція підказує вам, що щось не так

Потрібно довіряти своїй інтуїції. Це той маленький голос всередині вас, ваш внутрішній компас, який веде вас по життю. Якщо ваше нутро кричить, що щось не так, прислухайтеся до нього.

Можливо, ви не знаєте, чому саме так почуваєтеся, і це нормально. Вам не потрібно виправдовувати або раціоналізувати це. Якщо щось не так, то зазвичай так воно і є.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як визначити, що поруч емоційно недоступний хлопець . На це вказують 12 ознак.