Це не про них: 7 ознак людей, які не грають в ігри у стосунках

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Після стосунків з людьми, які люблять грати в ігри, а не кохати, буває важко наважитися на новий роман

Стосунки, в яких один або обидва партнери люблять грати в ігри почуттям, далеко не мрія. Адже такі партнери завжди змушують вас сумніватися в усьому. І, звичайно ж, після таких партнері хочеться зустріти людину, яка не буде гратися з почуттями.

З якими людьми краще будувати стосунки: важливі сигнали

Експерти видання hackspirit.com вважають, що для того, щоб уникнути ігр в почуття, краще будувати стосунки з людьми, які мають 7 ознак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Справжність

У будь-яких стосунках справжність є ключовим фактором. Такі люди вірні собі та своїм почуттям, чесно говорить та не намагається бути кимось іншим.

Такі люди підходять для стабільних стосунків, адже розуміють цінність справжніх зв'язків і не використовують маніпуляції заради особистої вигоди.

І ця справжність виходить за рамки чесності з партнерами — вона також поширюється на чесність із собою. Такі люди визнають свої почуття, свої сильні та слабкі сторони і не бояться їх показувати.

Ця справжність усувають зі стосунків непотрібну драму і створює безпечний простір для обох партнерів.

Емоційний інтелект

Емоційний інтелект — це здатність розуміти власні емоції та керувати ними, а також вміти співпереживати емоціям інших людей. Це ще одна сильна сторона людей, які уникають ігор почуттями у стосунках.

Такі люди вміють висловити свої почуття, не звинувачуючи партнера і не маніпулюючи ним, при цьому підштовхуючи його замислитися над його діями.

Надійність

Наскільки ви можете довіряти своєму партнеру? Не лише у великих питаннях, таких як вірність у стосунках, але й у дрібницях, таких як вчасне прибуття на побачення та дотримання обіцянок.

Відповідь на це питання — ще одна підказка, яка дасть зрозуміти, чи не почне партнер грати почуттями.

Люди, яким можна довіряти, також досить прямолінійні. Вони говорять те, що роблять. Вони не беруть на себе зобов'язань, якщо не впевнені, що зможуть їх виконати. І не граються почуттями, адже ціну довіри і докладають усіх зусиль, щоб зберегти її у стосунках.

Терпіння

Ідеальні партнери дають коханій людині простір, необхідний для зростання і розвитку. А для цього потрібно вміти проявляти терпіння, дозволяючи коханим робити помилки і обговорювати проблеми, замість того, щоб вдаватися до таких маніпуляцій, як пасивна агресивність або емоційний шантаж. 

Самосвідомість

Самосвідомість — здатність розуміти власні емоції, сильні та слабкі сторони, мотивації. Це здатність дивитися на себе об'єктивно, без осуду чи критики. Чому це важливо? Люди з високим рівнем самосвідомості не бояться брати на себе відповідальність за свої вчинки. Вони не уникають її за допомогою ігор у звинувачення чи маніпулятивних тактик. 

Емпатія

Людина, яка сповнена емпатії, не грає в ігри розуму — навіть не може — тому що вона знає, як це впливає на партнера. Більше того, вона відчуває біль так, ніби він є її власним.

Вразливість

Вразливість для багатьох є страшним словом, яке означає втрату пильності та викриття свого справжнього "я" з усіма його сильними та слабкими сторонами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але вразливість це також ключ до справжнього зв'язку. Бо коли людина вразлива, вона дозволяє вам бачити її такою, якою вона є. Тобто не приміряє на себе інші ролі і не грає у психологічні ігри, щоб збити вас зі шляху.  

Раніше ми розповідали про якості надійного чоловіка . Їх не так багато — всього вісім!