Руйнівники довіри: ці 8 речей знищують стосунки

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Пара тримається за руки на заході сонця фото
Фото: unsplash.com

Довіру у стосунках вбиває не тільки зрада

Здавалося б, якщо у стосунках немає фізичної зради, то довірі нічого не загрожує. Це помилка, адже існує ще багато речей, які можуть зруйнувати віру партнера в вічність кохання.

Що вбиває довіру у стосунках: 8 речей, що не менш страшні, ніж зрада

На жаль, існує немало речей, які технічно не вважаються зрадою, але можуть негативно вплинути на довіру партнерів один до одного. Ми у редакції Хочу знаємо як мінімум 8 таких речей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таємні приватні розмови

Приховування розмов з представниками протилежної статі може зашкодити стосункам. Адже надмірна секретність та навмисне приховування можуть стати причиною підозр та відчуття зради у партнера.

Флірт поза стосунками

Якщо партнер аж занадто багато фліртує поза стосунками, може скластися враження, що він шукає когось ще на стороні. Тут важливо розуміти міру, адже безневинні жарти — це нормально, а ось надмірний флірт може зруйнувати довіру.

Розкриття інтимних подробиць

Розповіді інтимних подробиць стосунків стороннім чи при сторонніх, можуть дуже сильно підірвати довіру. Особливо тоді, коли партнер не погоджувався на розголошення такої інформації.

Пошук емоційної підтримки поза стосунками

Довіра та емоційна близькість — це щось поруч. І звернення за підтримкою до друзів чи колишнього (навіть якщо він став вашим кращим другом після розриву), а не до партнера, може негативно вплинути на стосунки.

Перевірка соціальних мереж

Уявіть себе на місці людини, чий партнер постійно моніторить профілі колишніх чи крашів у соцмережах. Це неприємно і може наштовхувати на думки про не до кінця відпущені почуття чи відсутність зацікавленості у теперішніх стосунках.

Навіть невеличка брехня

Навіть маленька брехня може стати тим самим струмочком, який потихеньку руйнує камінь стосунків. Партнер не може зрозуміти — навіщо це робити, чому це відбувається.

Порівняння з іншими

Партнер може відчувати свою недооціненість, якщо його постійно порівнювати з іншими людьми. Це додасть невпевненості та образ, а згодом — зруйнує довіру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Приховування інформації

Важко довіряти партнеру, який приховує особисті  чи фінансові проблеми. Така поведінка може зашкодити вільному спілкуванню та призвести до руйнування довіри.

Раніше ми писали про 6 речей , які жінка, що себе поважає, ніколи не дозволить чоловікові. Цьому варто навчитися та почати змінювати життя.