В 30 вільний, бо… 8 неприємних звичок самотніх чоловіків

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Існує чітка різниця між тим, коли тобі за 35, ти самотній і задоволений, і тим, коли тобі за 35, ти самотній і застряг у рутині

Вся різниця зводиться до ставлення до життя. Деякі чоловіки, яким за 35, самотні, тому що вони вирішили бути такими. Але для інших це не зовсім вибір, а скоріше результат певних рис, які, як правило, відштовхують людей.

Неприємні звички самотніх чоловіків, які відштовхують жінок: 8 важливих пунктів

Подивімось правді в очі, ніхто не хоче бути людиною, яка несвідомо відштовхує людей. Тож, для того, щоб виправити ситуацію, слід зрозуміти, що саме не так. Тим більш, видання hackspirit назвало 8 непривабливих рис, які заважають чоловікам за 30 побудувати стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відсутність зобов'язань

Зобов'язання — це не просто вибір однієї людини і вірність їй. Це вміння приймати рішення і дотримуватися їх, навіть коли справи йдуть не найкращим чином. Це означає планувати майбутнє і дотримуватися цих планів.

Багатьом чоловікам старше 30 років, які все ще самотні, притаманна ця риса. І вона може відштовхувати потенційних партнерок, які шукають стабільності та надійності.

Надмірна критика

Надмірна критичність також може завадити тривалим стосункам. Потенційні партнерки відчувають, що їх засуджують, і їм важко розслабитися поруч з таким чоловіком.Тож варто навчитися цінувати хороше в речах і людях і висловлювати критику конструктивно.

Страх бути відкинутим

Чи знаєте ви, що страх бути відкинутим — це насправді первісний інстинкт? За часів печерної людини бути відкинутим з племені було смертельним вироком. Ось чому це так боляче вражає нас і сьогодні.

Багато самотніх чоловіків, старших 35 років, відчувають глибинний страх бути відкинутими. Це може проявлятися в небажанні наближатися до потенційних партнерок або в нездатності висловити свої почуття через страх, що вони виявляться невзаємними.

Брак самосвідомості

Самосвідомість — це здатність ясно бачити себе, розуміти, хто ми є, як нас бачать інші і як ми вписуємося у світ. Це дуже важлива риса для особистісного зростання та формування здорових стосунків.

Однак деякі самотні чоловіки можуть не усвідомлювати власних звичок, поглядів і поведінки, які можуть бути непривабливими для потенційних партнерок.Наприклад, вони можуть не помічати, що їхній негативізм чи сарказм може відштовхувати.

Невирішений емоційний багаж

Ми всі носимо в собі певний емоційний багаж. Це частина людського буття. Але для деяких чоловіків за 35, які все ще самотні, цей багаж може бути важчим, ніж для більшості. Невирішені питання з минулого можуть кидати довгу тінь на теперішнє. Можливо, це розбите серце, яке так і не зцілилося, або відчуття невдачі від минулих стосунків.

Уникнення змін

Стійкість до змін може стати каменем спотикання для чоловіків після 35 років. У них можуть бути усталені уявлення про те, як вони хочуть, щоб виглядало їхнє життя. Ця ригідність може ускладнити прийняття іншої людини у своє життя.

Негатив

Негатив може сильно відштовхнути. Чоловіки можуть не усвідомлювати, як їхній негативний світогляд може вплинути на їхні шанси знайти партнера. Це можуть бути постійні скарги, цинізм або постійне очікування найгіршого. 

Але мислення — це те, що ми можемо контролювати. Свідомо вирішивши прийняти більш позитивний світогляд, можна відкрити свій шлях до тривалих стосунків.

Відсутність амбіцій

Амбіції — це не просто бажання піднятися по кар'єрних сходах або заробити багато грошей. Це про наявність цілей, мрій і прагнення їх досягти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наявність амбіцій свідчить про те, що ви цілеспрямовані і маєте мету. Це приваблива риса, яка може притягувати до вас людей. Тож знайдіть свою пристрасть, поставте цілі та дозвольте своїм амбіціям сяяти.

Раніше ми розповідали про 10 звичок пар у довготривалих стосунках. У них є чому повчитися!