Кохання на дистанції: 4 лайфхаки для тих, хто будує стосунки на відстані

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Стосунки на відстані це важко, але цілком можливо

Часто людям, які будують стосунки на відстані, буває важко через те, що вони не можуть часто бачити коханих. Але існують способи покращити ситуацію. І, звичайно ж, редакція Хочу! вже ділиться ними з вами!

Як зберегти стосунки на відстані: дієві поради

Британський Vogue зібрав п'ять ідей для побачень на відстані, які не тільки покращать настрій, але й допоможуть покращити стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться фільм одночасно

Цей прийом з часів карантину може допомогти вам відчути, що ви щойно бачилися з коханою людиною, навіть якщо насправді пройшли тижні або місяці з того часу, як ви фізично були разом.

Тож не вагайтеся — призначайте зручний для вас обох час, обирайте фільм або навіть серіал, запасайтеся поп-корном та насолоджуйтеся цим побаченням вдвох!

Пишіть паперові листи

Спілкування в Інтернеті — це чудово, але фізичні листи, які можуть навіть передати аромат ваших парфумів це зовсім інші емоції! А коли нарешті настане час, коли стосунки на відстані перетворяться на спільне проживання — ви зможете згадувати цей час з теплом, гортаючи листи.

Сходіть разом на шопінг… онлайн!

FaceTime або Zoom — ідеальне "місце" для того, щоб влаштувати показ мод! Особливо, якщо ваша кохана людина з тих, хто любить дивитися на ваші нові аутфіти.

Влаштувати такий показ можна під час офлайн шопінгу — так ви зможете радитися, який одяг купити, а який лишити в магазині. І, звичайно ж, відчуватимете, що ви поруч.

Робіть випадкові подарунки

Немає нічого більш захоплюючого, ніж відчинити двері або поштову скриньку і виявити, що хтось надіслав вам сюрприз. Особливо, коли це ваша кохана людина, а мета цього подарунка — просто зробити ваш день трішки радіснішим. Тож робіть подарунки не тільки на День народження чи Новий рік.

Зробіть це вашим ритуалом. Тим більш, не обов’язково щоразу надсилати один одному коштовні речі. Можна обійтися букетом квітів, приємними дрібничками та доставкою їжі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про фрази, які вказують на те, що жінка віддаляється від чоловіка. Їх варто знати всім.