Чи вірний вам чоловік: 10 ознак, що партнер дійсно зберігає вірність

Ми та чоловіки

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

10 ознак, що ваш партнер дійсно зберігає вірність. Фото: freepik.com

Хочете дізнатися, чи справді ваш партнер вам вірний? Ось 10 явних ознак, які видають вірного, відданого та люблячого чоловіка

Зазвичай чоловіки рідко говорять про свої почуття. Так і має бути – про кохання та повагу скажуть швидше вчинки, ніж порожні фрази. Але іноді так важко розпізнати справжню любов. Тому й виникають сумніви, недовіра та навіть підозри у зрадах.

Бажаєте перестати сумніватися? Для цього потрібно уважніше придивитися до партнера і знайти ознаки, які говорять про вірність, відданість, любов і повагу чоловіка, – пише видання Zatyshok. Ось 10 речей, які роблять чоловіки та хлопці, які дійсно люблять свою другу половинку і зберігають їй вірність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1️⃣ Він робить вчинки замість слів

Це саме те, про що ми говорили вище. Чоловіки вважають за краще мовчати про почуття, але показувати, що ви йому небайдужі, діями. І це одна з найпрекрасніших ознак їхньої вірності та любові. Незважаючи на те, що жінки люблять вухами, їм все ж таки хочеться, щоб гарні слова підкріплювалися вчинками. Важливі як серйозні вчинки, так і звичайні повсякденні дії.

2️⃣ Він виконує обіцянки

Тут приблизно так само, як і з вчинками. Якщо ваш чоловік не з тих, від кого «обіцяного три роки чекають», то це вже дуже добре. Він має бути готовим втілювати в життя все те, про що говорить і обіцяє. Далеко не всі чоловіки стримують обіцянки. Але якщо навіть після вашого нагадування він все ж таки відкладає справи і береться за обіцяне, значить, він готовий на багато чого заради вас.

3️⃣ Він відкритий і щирий з вами

Якщо ваш чоловік готовий обговорити з вами все, що завгодно, це говорить про те, що він нічого від вас не приховує. Він відверто розповідає, як він провів день, що цікавого було на роботі, з ким він спілкувався та бачився. Ви можете без проблем спілкуватися навіть про ті речі, щодо яких виникають серйозні розбіжності. Не бійтеся, що конкретні питання та правдиві відповіді призведуть до конфлікту – буде як раз навпаки.

4️⃣ Він не спілкується зі своїми колишніми

Підтримувати спілкування з колишніми партнерами – це завжди крок назад (для обох сторін). Тому в нових відносинах жоден не повинен цього робити. Цілком зрозуміло, що найбільше ми ревнуємо чоловіка чи хлопця саме до колишніх, а не до незнайомих абстрактних жінок. Але якщо ваш чоловік повністю припиняє спілкування з колишніми, зупиняє навіть спроби відновити його і не виправдовується якоюсь необхідністю, цінуйте це!

4️⃣ Він поважає ваші особисті кордони

Якщо з колишніми партнерами спілкуватися не бажано, то з друзями та знайомими точно можна і потрібно. І при цьому ви обидва повинні поважати особисті кордони одне одного. Якщо чоловік без перешкод дозволяє вам відпочивати без нього, то він вам довіряє. Це говорить і про його внутрішній спокій і чисте сумління. Тому ви можете бути спокійними, що і він без вас не «наробить справ».

6️⃣ Він виставляє свої особисті кордони

А тут йдеться вже не про межі між вами двома, а про ту дистанцію, якої чоловік дотримується зі сторонніми. Вірний і відданий партнер свідомо уникатиме ситуацій, які можуть наштовхнути навіть на думки про зраду. Це і занадто тісне спілкування зі співробітниками, і флірт зі знайомими дівчатами, і часте перебування в компаніях, де ви нікого не знаєте, ще й без вашої присутності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

7️⃣ Він заступається за вас

Відданий чоловік чи хлопець завжди заступатиметься за свою другу половинку. Захищати жінку – справа будь-якого чоловіка, і для цього зовсім не обов'язково вести битви. Достатньо підтримувати вас і вашу думку при сторонніх, і навіть якщо вас немає поряд, завжди заступатися за вас. А якщо ви не праві в чомусь, обговорити цю ситуацію можна наодинці, а в присутності інших чоловік апріорі повинен захищати жінку.

8️⃣ Він не приховує свої доходи

Навіть якщо ви не одружені, а просто зустрічаєтеся, він не приховуватиме від вас свої доходи. Він може, в свою чергу, запитувати вас і про ваші фінансові справи, але не контролювати їх повністю. Прекрасною рисою будь-якого чоловіка є щедрість, а також готовність вести сімейний бюджет і вкладати в нього більшу частку, щоб спільне життя в парі ставало кращим і комфортнішим.

9️⃣ Він полегшує вам життя

Турбота проявляється в тому, що чоловік, який знаходиться поруч, прагне полегшити ваше життя. Про справді серйозні наміри говоритимуть вчинки у фінансовому плані: купівля житла, машини, побутової техніки для більшої зручності, готовність зробити ремонт. Але важливі і повсякденні дрібниці: найняти майстра чи полагодити щось самому, сходити в магазин за продуктами, купити ліки чи щось необхідне саме вам.

🔟 Він каже «ми» замість «я»

Коли чоловік перестає говорити «я» і перетворює цей займенник на «ми», це говорить про серйозність намірів та готовність пов'язати життя саме з вами. «Ми купили машину», «ми збираємося на море», «ми вибрали, вирішили, зробили…» і т.п. При цьому він не тільки вживає «ми» замість «я», але й направду обговорює з вами всі важливі рішення та цілі. Це – бажання йти пліч-о-пліч, працювати в команді і досягати вашого спільного щастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо в перерахованих ознаках ви відзначили притаманні вашому чоловіку, вітаємо – він справді вірний вам. Не забувайте і ви, у свою чергу, відповідати йому взаємністю, показувати любов і повагу, і виявляти бажання бути завжди разом.