Зрада чи непорозуміння: розбираємось, що можна вважати невірністю

Ми та чоловіки
501
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Розбите серце
Фото: unsplash.com

Зрада може підірвати довіру та залишити емоційні шрами на все життя

Зрада може виявлятися по-різному: від фізичних зв'язків до емоційної невірності і навіть через зловживання технологіями та соціальними мережами. Як зрозуміти, що вважається зрадою?

Що вважається зрадою: 5 видів невірності

Зрада - це невірність своєму партнеру. У відносинах існують різні типи зрад, і вони можуть містити сексуальну близькість, емоційну прихильність або інші аспекти, пише marriage.com . Тож зради бувають різними, а в тому, що з цих вчинків вважати невірністю, багато залежить від того, які умови обговорили чоловік та жінка у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фізичний контакт

Фізична зрада - один із найпоширеніших видів зради у відносинах. Йдеться про сексуальну близькість іншою людиною. Найчастіше така невірність призводить до розриву відносин.

У разі такої зради очевидною ознакою є те, що сексуальне життя пари пішло на спад.

Онлайн-роман

Інтернет-зв'язок – ще одна з форм зради. Це стосунки з інтимним і сексуальним підтекстом, які розвиваються в мережі з текстовими повідомленнями, дзвінками та відеозв'язками.

Звичайно, учасники такої інтернет-інтрижки можуть ніколи не зустрітися один з одним, але їхній зв'язок може вплинути на їхні реальні стосунки. Отже, кібер-невірність цілком може бути розцінена як зрада і підірвати довіру у відносинах.

Фінансова зрада

Те, що партнер не приховує свої витрати або заощадження, також може розцінюватися як зрада. Причинами такої брехні можуть бути інтрижки з іншими людьми, проблеми з азартними іграми, зловживання психоактивними речовинами і нав'язливі покупки.

Емоційна зрада

Емоційна невірність - емоційна прихильність до іншої людини. Цей тип зради легко прощається, оскільки вона передбачає фізичної близькості, але й може зруйнувати відносини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фізичний зв'язок без сексу

Багато людей запитують: "Чи є поцілунок зрадою у відносинах?" Так, є. Не можна уникнути наслідків своїх дій, сказавши: "Ми тільки поцілувалися; ми не мали сексу".

Раніше ми писали про ознаки, які вказують на те, що чоловік розлюбив жінку . Ці тривожні дзвіночки краще не ігнорувати.