Він буде з вами завжди: 5 якостей жінки, яку чоловік ні на кого не проміняє

Сімейне життя
1 278

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Які якості чоловіки цінують в жінках. Фото: freepik.com

Що чоловіки цінують в жінках понад усе? Вміння варити борщ чи високий IQ? Якими якостями має володіти обраниця, щоб чоловік був з нею завжди?

Відносини чоловіка та жінки – одна із найскладніших сфер у нашому житті. Дуже важко розібратися у ній досконало. Але інтуїтивно кожен із нас шукає в партнері ті якості, які дадуть зрозуміти, що він чи вона – та сама! Будь-який чоловік звертатиме увагу на ті особливі риси жіночого характеру і на ті звички, які можуть зміцнити стосунки, зробити їх не лише цікавими та яскравими, а й стабільними.

Кожен, звісно, ​​шукає щось своє, стверджує джерело Zatyshok.Net. Комусь важливіше вміння жінки бути хорошою матір'ю та вести домашнє хазяйство. Інші цінують інтелект та вміння подати себе у суспільстві. Все залежить від способу життя та звичок самого чоловіка, від його оточення. Але є такий набір якостей і характеристик, володіючи яким будь-яка жінка може бути впевнена, що партнер не проміняє її ні на кого іншого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

❤️ Краса та доглянута зовнішність

Як давно відомо, зустрічають по одежці, а точніше по зовнішності. Ми не говоримо зараз про те, що всі жінки мають бути «зроблені під копірку». Закохуються і в мініатюрних худишок, і у власниць розкішних форм, в низьких і високих, в блондинок і в брюнеток. Сама по собі зовнішність не важлива. Важлива природність і натуральність, акуратність і охайність, вміння доглядати за собою.

Природна краса – це те, що дано від природи, і що вам варто підкреслити. Є недоліки? Їх можна виправити, у тому числі і кардинальними методами (процедури, ін'єкції, операції). Але чоловік цього не повинен помічати, все має виглядати красиво та природно. Те саме стосується і модних трендів. Чоловічій статі не важливо, одягнені ви у бренд або у no brand. Головне – підібрати те, що вам личить.

Ви думаєте, що чоловіки не помічають дрібниць? Повірте, вони завжди помітять сальне немите волосся, облізлий манікюр або неголені пахви. Бувають всякі ситуації, згодні… Але за цими вадами чоловік навряд чи роздивиться ваш багатий внутрішній світ. Тому завжди будьте на висоті, і це зовсім не означає лізти зі шкіри геть. Любіть себе і доглядайте себе, будьте охайні і акуратні – цього буде цілком достатньо.

❤️ Вміння радіти життю

Кому з чоловіків сподобається похмура та сумна супутниця. Постійне скиглення, невдоволення життям, пісний вираз обличчя… Або того гірше – жінка, яка постійно скаржиться, плаче, хоче, щоб її пожаліли. Ні, звісно, ​​жіночу слабкість треба інколи виставляти напоказ. Адже чоловікам так подобається відчути себе лицарем і зробити щось важливе, щоб порадувати кохану.

Але набагато більше їм сподобається, якщо поряд буде весела та життєрадісна дівчина. Ви не повинні чекати, що прийде чоловік, і у вашому житті сонце вийде з-за хмар. Ви повинні вже притягувати своє сонце (і партнера) вмінням радіти кожному дню, не звертати уваги на дрібні проблеми, вмінням зайнятися цікавою справою та просто бути на позитиві. Закохуються чоловіки саме у щасливих жінок – щоб зробити їх ще щасливішими!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

❤️ Прийняття чоловіка таким, яким він є

Ви постійно намагаєтеся виліпити із чоловіка версію, яка підійде вам ідеально? Забудьте, це ніколи не вийде. «Я його зліпила із того, що було» – саме на цьому ваші спроби і закінчаться. Створити досконалого чоловіка, який відповідає всім вашим вимогам, не вдасться. Ваші очікування зазнають краху. А прагнення постійно змінювати партнера зрештою набридне і вам, і йому. Цим можна легко зіпсувати стосунки і звести їх нанівець.

Набагато краще приймати чоловіка таким, яким він є, і не намагатися змінити та виправити. Вгамуйте свій материнський інстинкт і забороніть собі робити коханому різкі зауваження і давати нав'язливі поради. Якщо ви хочете надихнути чоловіка на зміни – прийміть його таким, яким він є. Парадокс, але він працює. Чоловіки чудово бачать ваше ставлення до них. І якщо це ставлення – терпимість, повага, мудрість, то й чоловіки змінюватимуться.

❤️ Вміння похвалити

Це ще один важіль того, щоб змінити чоловіка. Але треба робити це ненав'язливо і хвалити лише за те, що чоловік уже зробив. Сильна половина людства завжди була небайдужа до похвал і лестощів. Чоловіки так само люблять компліменти та приємні слова, як і жінки (якщо не більше!), тільки бояться зізнатися! Захоплення та похвала здатні часом творити чудеса, надихаючи чоловіка на неймовірні зміни.

У педагогіці є навіть такий принцип: дитина прагне відповідати тим словам, які чує на свою адресу. Так само і з чоловіками. Якщо хвалити їх, захоплюватися ними, дякувати за кожну дрібницю, підкреслювати лише найкращі якості, то він поступово і ставатиме саме таким. Але пам'ятайте: будь-який чоловік моментально розпізнає нещирість та спроби маніпулювання. Тому ви повинні бути чесними та щирими у проявах похвали, поваги та любові.

❤️ Жіноча мудрість

Усі чоловіки цінують у жінці розум, інтелект, ерудованість. Ви завжди можете блиснути своїми знаннями, і чоловікові буде приємно знати, який широкий у вас кругозір. Але тиснути на чоловіка інтелектом точно не потрібно. Крім розуму та освіченості (що однозначно додасть вам плюсів) потрібно мати ще й жіночу мудрість. Вона полягає в тому, щоб вчасно здатися навіть трохи дурнішою за чоловіка, і дати йому право вибору, рішення, прийняття відповідальності.

Жіноча мудрість в очах чоловіків проявляється ще й у тому, що ви не будете постійно сперечатися, доводити свою правоту, козиряти фразою «а я ж казала!». Розумна жінка в суперечці знайде десять аргументів, здатних загнати співрозмовника в кут, мудра – з доброзичливою усмішкою зверне суперечку на жарт, не побоїться поступитися і зрештою залишиться у виграші. Пам'ятайте, не той щасливий, хто правий, а той правий, хто щасливий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скільки якостей ви нарахували у себе? Якщо чогось не дорахувалися, обов'язково розвивайте в собі цю рису, і тоді ваш чоловік завжди буде з вами. А ще ви можете дізнатися, що важливе в стосунках саме для вас – просто пройдіть тест!