Хімія, позитив та ще з десяток якостей, які жінки шукають у чоловіках

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кожна жінка має свій список якостей, які вона хоче бачити у своєму "ідеальному" партнері. Але ж є й ті якості, які збігаються. Які? Редакція Хочу вирішила дізнатися, що говорять експерти зі стосунків про те, яких чоловіків шукають жінки.

Які якості у чоловіках важливі для жінок?

Видання yourtango.com поговорило з коучами зі стосунків  Деборою Рот і Лізою Хокінс і дізналося, які 14 чоловічих якостей найчастіше відіграють роль при виборі партнера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Впевненість, але не егоїзм

Жінкам потрібні впевнені у собі чоловіки, які вміють підтримати розмову та зацікавити їх. До чоловіка, який вірить у себе, знає, чого хоче від життя і розуміє, хто він, тягнуться жінки. Але треба розуміти, що впевненість у собі та егоїзм — різні речі.

Хімія

Звичайно ж, зараз не про шкільний предмет. Те, наскільки сильно жінку потягне до чоловіка, залежить від емоційного та сексуального потягу.

Позитивність

Жінкам подобаються чоловіки, які змусять їх посміхатися та почуватися добре. Погодьтеся, це складне завдання для похмурої людини та легке для позитивної.

Чарівність

Бути чарівним означає бути самим собою. Тут можна згадати і впевненість у собі, і вміння відкриватися, і товариськість і вміння знаходити правильні слова.

Щира зацікавленість

Виявляйте інтерес до своєї партнерки. Коли вам щиро цікаво дізнатися, що вона переживає, що змусило її засмутитися або що робить її щасливою, це послаблює образи і створює радість у відносинах, яка виходить за межі того, що ви можете собі уявити,

— каже Хокінс.

Привабливість

Не обов'язково бути Меттью МакКонахі або Тімоті Шаламе, щоб бути привабливим. Обов'язково дбати про свій охайний зовнішній вигляд і знайти свій стиль.

Стабільність

Стабільність має вирішальне значення для жінок, коли йдеться про довгострокові відносини. Емоційна стабільність така ж важлива, як і економічна.

Хімія, позитив та ще з десяток якостей, які жінки шукають у чоловіках - фото №1

Почуття безпеки

Жінці важливо почуватися у безпеці. Це неписане правило, яке мають слідувати чоловіки.

Пристрасть

Більшість жінок хоче, щоб її чоловік показав їй, наскільки пристрасно і сильно він її любить.

Прийняття

Жінки хочуть бути з чоловіками, які не засуджують їх та не намагаються постійно їх покращити. Жінці важливо, щоб її прийняли такою, якою вона є, і підтримали в тому, щоб вона стала найкращою версією себе. Але тільки якщо і коли вона цього захоче.

Комунікабельність

Не обов'язково мати величезне коло друзів або велику компанію, щоб залучати жінок. Але не погано було б вміти порозумітися з друзями жінки.

Виявіть готовність тусуватися з її друзями, розмовляйте з ними, використовуючи свою природну чарівність, не надто намагайтеся сподобатися і просто будьте дружелюбними. Вона помітить, які зусилля ви докладаєте, щоб зустрітися з її друзями, і поважатиме вас за це,

- зазначає видання.

Незалежність

Більшість жінок хочуть, щоб їхній чоловік був незалежним і самостійним. Жінкам потрібні чоловіки, які можуть подбати про себе, приймати власні рішення, жити згідно зі своїми принципами та цінностями та слідувати своїм мріям та пристрастям.

Рівний партнер

Жінки хочуть, щоб чоловіки ставилися до них як до рівних. Їм потрібен партнер, який поважає їх як рівного партнера та не намагається домінувати чи змінювати їх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Почуття гумору

Почуття гумору – найважливіший критерій залучення жінок. Вміння пожартувати та посміятися над собою та життям дуже приваблює.

Раніше ми розповідали, що писати хлопцю , щоб точно отримати відповідь. У цьому питанні важливо враховувати як текст повідомлення, а й те, як написано.