Повна зарядка телефону за 4 хвилини: Realme презентував швидкий пристрій для заряджання

Гаджети та авто

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Швидка зарядка телефону. Фото: newsbytesapp.com/

Швидка зарядка для телефону стане у пригоді кожному

У світі високих технологій люди цінують бережуть свій час. А що може гальмувати всі процеси, як не телефон, який може розрядитися у найбільш незручний момент і заряджати його доводиться кілька разів на день? Тому новий зарядний пристрій від Realme покликаний розв’язати цю проблему.

Китайський бренд смартфонів Realme представив нову технологію швидкої зарядки SuperSonic потужністю 320 Вт для смартфонів на щорічному заході 828 Fan Festival у Шеньчжені, Китай. Однак, бренд не розкрив, який саме телефон отримає цю нову технологію швидкої зарядки, інформує zeenews.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нова технологія заряджання SuperSonic потужністю 320 Вт обіцяє, що повністю зарядити телефон з акумулятором ємністю 4420 мАг можна буде за чотири хвилини тридцять секунд.

Лише за одну хвилину зарядний пристрій на 320 Вт може зарядити пристрій до 26 відсотків ємності, а менш ніж за дві хвилини він може зарядити телефон до понад 50 відсотків.

Отже, не за горами час, коли ви не встигатимете навіть насолодитися горнятком кави, а телефон буде повністю готовий до роботи.

Зарядний пристрій Realme 320 Вт називається “Pocket Cannon” і має два порти USB-C для одночасної швидкої зарядки Зарядний пристрій Realme 320W також можна використовувати для заряджання сумісних ноутбуків. 

Зарядний пристрій Realme 320W SuperSonic також оснащено трансформатором напруги “AirGap”, який знижує напругу до 20 В для захисту від інцидентів, таких як ламання ланцюга.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи можна говорити телефоном коли він стоїть на зарядці. Дізнайтеся, які наслідки можуть бути.