Поставити на зарядку і розмовляти далі? Дізнайтеся, чи можна робити це під час заряджання телефону

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Іноді ми маємо важливу розмову, яку просто не можна закінчити, а телефон вже практично розряджений. У такому випадку гаджет під'єднується до зарядки, щоб швидко його зарядити і бесіда продовжується на невизначений час.

Проте варто знати, чи не зашкодить техніці така дія. Можливо краще дочекатися повного заряджання, щоб не наражати себе на небезпеку, а телефон на можливе ламання, попереджує ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Поставити на зарядку і розмовляти далі? Дізнайтеся, чи можна робити це під час заряджання телефону - фото №1
Фото: glavcom

Чому не можна користуватися телефоном на зарядці:

Коли телефон знаходиться у процесі зарядження він має здатність сильно нагріватися, хоча зовні це може бути не помітно. Існує небезпека вибуху мобільного, особливо, якщо гаджет має виробничий дефект, про який ви не здогадуєтеся, чи у мережі трапляються часті перепади напруги.

Наслідки вибуху телефону, який знаходитиметься у цей момент біля голови, можуть бути жахливими. Різноманітні опіки травми, пошкодження барабанної перетинки, проблеми з зором, стрес та інші.

Тому краще дочекатися заряджання телефону, а тоді продовжити розмову. Особливо уважно слідкуйте за дітьми, адже вони часто продовжують ігри та розмови, коли гаджет у процесі заряджання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як дізнатися, що акумулятор телефону вже відслужив свій термін і потребує заміни. Існує три важливих ознаки, які нададуть вам цю інформацію.

  Головне фото: zprz