Про це варто говорити: 3 теми для розмов, які покращать стосунки

Ми та чоловіки

Тамара Черкасова

Журналістка

Фото: unsplash.com

Саме розмови можуть стати головним фактором зміцнення зв'язку у парі

Відверта розмова — один з небагатьох способів зрозуміти один одного, якби банально це не звучало. Тож варто знати про теми, які обов'язково слід обговорювати у стосунках.

Як зміцнити стосунки в парі: допоможуть відверті розмови

Існує три основні теми, завдяки яким пари можуть покращити стосунки. На думку психологів, це спільні плани та цілі, робота та інтимна близькість, пише УНІАН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Плани та цілі

Ця тема може буквально стати основою для зміцнення фундаменту стосунків. Партнерам слід визначити спільні цілі на майбутнє та обговорити конкретні кроки, завдяки яким вони їх досягнуть. Це можуть бути як розвиток стосунків, так і фінансові цілі. Найголовніше під час розмови на цю тему — враховувати інтереси і бажання обох.

Кар'єра та робота

Під час таких розмов закоханим варто ділитися не тільки новинами, а й кар'єрними амбіціями. Можна ділитися думками, досягненнями та викликами. І разом шукати рішення. Так партнери зможуть мотивувати один одного та сприяти кар'єрному зростанню та досягненню професійних цілей. Можна обговорити, як пара може допомогти один одному, спробувати разом продумати план, який приведе кожного до кар’єрної мети.

Але не слід варто захоплюватися розмовами про роботу — тут, як і в будь-якій справі, важливо тримати баланс.

Інтимна близькість

Здорові стосунки неможливо побудувати без обговорення потреб, фантазій та бажань у спальні. Також під час цих розмов варто підіймати питання особистих кордонів партнера, пошук нових способів отримання задоволення та того, що турбує пару.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про 7 рис здорових стосунків. Без них неможливо побудувати щире кохання.