Щасливі звички для міцної та дружньої родини: придивіться до цих порад

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Дрібні непорозуміння у сімейних стосунках потрібно обговорювати відразу і вміти просити вибачення . Якщо замовчувати неприємні ситуації, це може призвести до конфліктів та сварок. Для створення повноцінних відносин і повної гармонії варто започаткувати важливі звички і дотримуватися їхнього виконання.

Сімейні пари мріють бути щасливими у коханні. Які звички необхідно практикувати разом, щоб досягти розуміння, розповідає psyhosoma.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Щасливі звички для міцної та дружньої родини: придивіться до цих порад - фото №1
Фото: online.ua

Один з відомих психіатрів, автор популярних бестселерів Марк Гоулстон  Дослідив і визначив характерні для більшості щасливих пар, щоденні звички. Можливо вони допоможуть вам зміцнити ваші стосунки.

  1. Лягати спати разом

Фізичний контакт, обійми, розмови перед сном сприяють зближенню відносин. Візьміть собі за правило, навіть якщо ви ображені чи сердиті лягати у ліжко разом, а не розходитися окремими кімнатами.

  1. Спільні інтереси

Якщо ви матимете інтереси, які захоплюють обох, вам завжди буде цікаво разом і тем для розмови знайдеться безліч. Важливо мати особисті хобі, але якесь спільне заняття дозволить пройти всі стадії розвитку відносин і довгий час буде тією волосинкою, яка триматиме вас разом.

  1. Поведінка

Намагайтеся поводитися, як пара, коли ідете кудись разом. Згадайте, на початку стосунків ви завжди трималися поруч, виробляли спільну ходу і підлаштовувалися під партнера.

  1. Не шукайте недоліки

Кохають людину не за щось. Кожен має свої недоліки і переваги. Намагайтеся зосередитися на позитивних рисах і менше фокусуватися на недоліках. Адже ви обрали цю людину разом з усіма притаманними рисами.

  1. Важлива довіра

У гармонічних стосунках потрібно беззастережно довіряти партнеру. Ви друг, соратник і порадник, тому іноді можна не помітити помилок та підтримати з повною довірою.

  1. Обійми

Не важливо, скільки часу ви у стосунках не забувайте частіше обійматися. Тіло запам'ятовує позитивні дотики. Обіймайте при зустрічі і прощанні, це допоможе впоратися з проблемами і негараздами.

  1. Почуття потрібно висловлювати

Говоріть про свої почуття часто і багато. Бажайте хорошого дня і спокійної ночі, освідчуйтесь у коханні і дякуйте за дрібнички.

  1. Ритуал

З часом у кожній парі з'являється певний, свій ритуал. Навіть коли ви сердиті чи ображені - не забувайте його виконувати.

  1. Цікавтеся про справи

Запитуйте, як пройшов день, щиро, а не тому, що так треба. Кілька питань дозволять підлаштуватися під емоційний фон та покращать настрій.

  1.  Демонструйте почуття

Не варто соромитися показувати почуття, навіть на публіці. Щасливу пару помітно одразу, адже вони насолоджуються один одним, звичайно, у рамках пристойності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для започаткування звички необхідно всього 3 тижні. Варто спробувати, щоб ваше вогнище кохання палало, а не жевріло.

 Головне фото: 24hourfitness