Робіть це з холодильником раз на тиждень, інакше матимете проблеми (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
3 268

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ревізія холодильника. Фото: blog.expert24

Варто робити деяку процедуру з холодильником, щоб не було смороду

Навіть з застосуванням поглиначів запаху у холодильнику періодично може з’являтися неприємний запах, особливо при регулярних відключеннях світла. Тому варто знати, що техніка потребує важливої регулярної процедури.

Якщо ви турбуєтеся про свою побутову техніку, не нехтуйте доглядом за нею. Адже якщо не робити деяких речей у пристрої буде регулярно присутній неприємний сморід, розповідає pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що робити з холодильником раз на тиждень

Якщо ви відповідальна людина, то знаєте, що проводити ревізію у холодильнику потрібно раз на тиждень, а не місяць чи пів року. Виберіть для себе один день, наприклад середа чи п’ятниця і введіть правило перевірки всіх термінів продуктів на придатність та фруктів чи овочів на якість і гниття.

Варто одразу позбуватися прострочених продуктів і неякісних інгредієнтів, щоб не перетворювати холодильник на смітник. Покладіть на видне місце продукти з термінами, які вже закінчуються, щоб вжити їх у першу чергу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви будете проводити регулярні перевірки, ви не викидатимете їжу і у холодильнику не з’являтиметься сморід, якого важко позбутися.