Руки після горіхів будуть чистими: 5 способів відмити шкіру

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відмити руки після горіхів. Фото: Хочу!

Від чищення горіхів шкіра рук набуває коричневого кольору, який важко відмити

Якщо ви хоча б раз у житті чистили горіхи, то знаєте, що потім відмити шкіру неможливо навіть милом. Тому у пригоді стануть надійні способи, які допоможуть.

Починається сезон збирання горіхів. Руки від контакту з зеленою шкіркою сильно брудняться і можна проходити з коричневими слідами кілька тижнів. Тому треба знати ефективні способи відмивання, щоб мати чисту шкіру, розповідає tsn.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зелена шкірка горіхів містить сильний пігмент — юглон. Саме він забруднює шкіру у темний колір.

Як відмити руки від горіхів

  • Прання. Кілька разів випрати одяг руками і шкіра з кожним разом буде світлішати, адже пральні засоби добре відмивають бруд.

  • Лимонний сік. Треба розрізати лимон чи лайм і половинкою цитруса витирати шкіру, поки не відмиється.

  • Виноград. Зірвіть гроно винограду і добре розтирайте його у долонях. Обмотайте руки целофановим пакетом і почекайте 20 хвилин. Тоді змийте руки з милом і намастіть кремом.

  • Господарське мило. Але звичайне миття ефекту не принесе. Потрібно натерти трохи мила на терці, змішати з водою і отриману кашку нанести на руки. Залиште подіяти на 25 хвилин, а тоді змийте.

  • Ванночка для рук. У теплу воду додайте соди, кілька крапель лимонного соку і рідкого мила. Опустіть руки і почекайте 10 хвилин. Злегка потріть м’якою щіткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як відмити руки від городу. Адже земля може глибоко проникати у шкіру.