Секрети найсмачнішого картопляного пюре: тонкощі приготування гарніру ресторанного рівня

Кулінарні підказки
717

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

SHUBA / Пюре буде дуже смачним

Як приготувати пюре нереально смачним

Ми розповідали, як правильно зберігати зелень кропу. Тепер ділимось секретами приготування особливо смачного картопляного пюре.

Щоб зробити пюре по-справжньому ідеальним, важливо знати кілька секретів. Ділимось ними разом із ProstoWay.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вибір картоплі

Віддавайте перевагу картоплі з високим вмістом крохмалю. Як правило, це світлі сорти, які добре розварюються, роблячи пюре пишним. Також варіть картоплю цілою - розрізання бульб навпіл для економії часу призводить до водянистого пюре.

Варіння

Закладайте картоплю у вже киплячу воду, щоб зберегти крохмаль. Не поспішайте її зливати - картопля має повністю зваритися перед приготуванням пюре. Додайте в каструлю з картоплею лавровий лист, стебла зелені та коріння пряних трав. Це збагатить смак та аромат пюре.

Приготування пюре

Відмовтеся від блендера та інших подрібнювачів. Найкраще використовувати товкач або м'ясорубку. Підігрійте молоко на водяній бані, щоб воно не було холодним. Не забудьте додати вершкове масло - воно значно покращує смак пюре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих секретів, ви зможете приготувати неймовірно смачне та ніжне картопляне пюре, яке стане найкращим гарніром до апетитних котлет. До речі, ми розповідали, як приготувати їх значно смачніше.