Швидко та безпечно розморозити морозильну камеру: відмінний лайфхак з фольгою

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Розмороження холодильника фольгою. Фото: Хочу!

Фольга допоможе швидко розморозити холодильник

Алюмінієва фольга знадобиться не лише для запікання страв, тримання їжу гарячою, допоможе охолодити кімнату у спеку, а й посприяє швидкому розмороженню морозильної камери. Тому радимо завжди тримати вдома зайвий рулон.

Незручності від великого шару льоду можуть бути у будь-якій моделі холодильника. Як швидко прибрати лід та почистити морозильну камеру, розповідає santeplusmag.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Універсальна срібна фольга має багато застосувань у побуті. Також вона чудово впорається з розморожуванням морозильної камери. Всі господині добре знають, як важко витягнути кошики, коли вони примерзли. Великі шари льоду не лише створюють незручності у користуванні, а й можуть негативно впливати на роботу техніки.

Як розморозити морозилку фольгою

Потрібно звільнити морозильну камеру від продуктів та ретельно вистелити її фольгою. Але не допускайте пропусків і слідкуйте, щоб алюмінієва фольга була на бічних стінках, знизу і зверху. Таким чином весь лід буде накопичуватися лише на фользі, яку просто витягнути і замінити, а стінки будуть чистими. Таку ж дію потрібно зробити з висувними скринями, щоб забезпечити чистоту і відсутність намерзання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як потрібно правильно розморожувати холодильник. Це допоможе уникнути пошкоджень і забезпечить якісний процес.