Для чого протирати змішувачі фольгою: цікавий метод від іржі та накипу

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Чистий змішувач на кухні
Фото: blanco.

Дієвий спосіб впоратися з вапняним нальотом на кранах

Здається, лише прибрали у ванній кімнаті, а змішувачі знову брудні після єдиного разу миття рук чи чищення зубів. Крім неприємного зовнішнього вигляду крана, вапняний наліт та іржу буває важко відчистити. А хімічні засоби потрібно застосовувати з обережністю, щоб не пошкодити змішувач.

Якщо ви не маєте бажання використовувати побутову хімію, а мрієте про чистоту кранів, спробуйте скористатися народним способом. Цей бюджетний і надзвичайно ефективний варіант передбачає використання кухонної фольги, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Текстура фольги є надзвичайно ефективним абразивним матеріалом, вона чудово впорається з вапняним нальотом і слідами іржі на змішувачах не пошкоджуючи та не лишаючи подряпин.

Для цього способу треба взяти шматок фольги і зробити з нього кульку невеликого розміру. Далі добре потріть змішувачі фольгою у місцях де є іржа чи наліт круговими рухами. Потім промийте крани водою і відполіруйте змішувачі м'якою ганчіркою до блиску.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Застосування фольги надзвичайно безпечне, ефективне, доступне і дієве. ЇЇ завжди можна знайти у будинку, адже її використовують для приготування їжі, кладуть у морозилку та застосовують для розв'язання побутових проблем.