Такого ніхто не очікував! Даша Квіткова стала реперкою заради вибухового дуету з Klavdia Petrivna

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова та Клавдія Петрівна. Фото: соцмережі

Даша Квіткова виходить за рамки: зірка зачитала реп, аби привернути увагу до благодійної ініціативи

Відома українська блогерка Даша Квіткова не перестає дивувати. Тільки нещодавно зірка соцмереж вразила кардинальною зміною іміджу, як тепер приголомшила усіх не просто новим амплуа, а й тим, як несподівано зачитала реп... Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Даша Квіткова дебютувала в репі разом із Клавдією Петрівною. Та метою їхнього дуету стали не просто розваги. Адже знаменитості спільно вирішили підтримати благодійний збір для українських жінок-захисниць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Клавдія Петрівна зараз активно збирає кошти на зимовий одяг для українських військових, і цей фіт — їхній спосіб привернути увагу до ініціативи. Даша Квіткова зізнається, що раніше ніколи не уявляла себе в ролі реп-виконавиці, але заради важливої мети вирішила ризикнути та підтримати цю ідею.

Ще декілька місяців тому я була впевнена, що ніколи в житті не буду співати та читати реп, а сьогодні дебютувала, ще й заради такої важливої мети. Це був виклик, але я рада, що ми зробили це разом з Клавою,
— каже Даша Квіткова.

Клавдія Петрівна, своєю чергою, також поділилася своїми враженнями. Для неї ця співпраця стала не менш неочікуваною, однак вона сподівається, що їхній спільний трек не залишить байдужим слухачів і допоможе зібрати необхідні кошти для захисниць України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Даша Квіткова заговорила про повернення на шоу "Холостяк". Блогерка зізналася, чи погодилась би знову на таку участь.