В Мережу "злили", як насправді виглядає чоловік Аліни Гросу: чи дійсно це росіянин Роман Полянський (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Гросу з чоловіком. Фото: instagram.com/alina_grosu

Можливо артистка й не хотіла показувати обличчя свого чоловіка, але за неї це зробили інші люди

Нарешті жодних інтриг — стало відомо, за кого насправді співачка Аліна Гросу вийшла заміж. І хоч уважні прихильники вже давно підозрювали, що чоловіком артистки став російський актор Роман Полянський, сама вона лише віджартовувалася та продовжувала приховувати обличчя коханого.

Та днями, явно не за ініціативи Аліни, стало відомо, ким є її чоловік. Виявилося, що Аліна Гросу таки вийшла заміж за російського актора Романа Полянського, з яким зустрічалася до початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таку інформацію в Мережу “злила” голова США з питань дипломатії та переговорів у G100 і амбасадорка ООН із прав людини Сіма Каретна. У своєму Instagram Сіма поділилася спільними фото з українською співачкою та російським актором. А в коментарі до допису вона розповіла про стосунки знаменитостей, і як Роман підтримує Аліну в реалізації її карʼєрних амбіцій.

Я рада привітати мегавідому та надзвичайно талановиту українську та європейську співачку та актрису Аліну Гросу з успішним представництвом української культури в Нью-Йорку сьогодні ввечері на заході мера. Дякую її чудовому супутнику життя і не менш відомому актору і кінорежисеру Роману Полянському за підтримку, турботу і відданість,
— написала Сіма Каретна.
Аліна Гросу з Романом Полянським. Фото: instagram.com/ambdrsima
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу розповіла, чи планує потрапити на Євробачення. Співачка не приховує, що спостерігає за масштабним співочим конкурсом, а от чи готова і сама на ньому зʼявитися…