Більше немає сенсу приховувати! Аліна Гросу похизувалася кадрами з весілля, які доводять, що її чоловіком став російський актор (ФОТО)

Новини шоубізнесу
184 862
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Аліна Гросу і Роман Полянський
Фото: instagram.com/alina_grosu

Роман Полянський зник з публічного простору після початку повномасштабної війни, але, схоже, залишився у житті української співачки

Нарешті офіційно можна сказати, що Аліна Гросу вийшла заміж за російського актора Романа Полянського! І хоча сама артистка про це досі не оголосила, завдяки новим кадрам не залишилося жодних сумнівів, що її “таємним” нареченим є саме той, хто неодноразово ставав зіркою кліпів співачки. Що про це говорить — розповідаємо далі!

На своїй сторінці в Instagram Аліна Гросу поділилася новими кадрами з власного весілля. Спочатку співачка не розсекречувала, чи дійсно вона вдруге вийшла заміж, чи просто приміряла весільну сукню заради зйомок нового кліпу на пісню “Туман”. Однак згодом артистка дала зрозуміти, що дійсно офіційно побралася зі своїм загадковим коханим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Аліна Гросу і Роман Полянський
Фото: instagram.com/alina_grosu

І все ж, не такою вже й таємницею виявилася особа нареченого. Адже завдяки весільним кадрам і кліпу, більшість прихильників Аліни дійшли до висновку, що вона оновила стосунки з російським актором Романом Полянським. Пара зустрічалася ще до початку широкомасштабної війни, однак після вторгнення рф чоловік жодним чином не засудив російську агресію, а у 2022 році й зовсім засвітився у москві на публічному заході. Цікаво, що у лютому 2023 року Аліна Гросу зізнавалася, що не перебуває у стосунках. Але, ймовірно, закохані знайшли спосіб подолати труднощі та вирішити таємно побратися, адже на весільних фото — явно Роман Полянський.

Роман Полянський
Фото: instagram.com/alina_grosu

Були різні періоди в моєму житті. І смуток, і радість. Останнім часом мені багато пишуть про одну людину… Він і справді є радістю в моєму житті,
— загадково написала Аліна Гросу.
Аліна Гросу і Роман Полянський
Фото: instagram.com/alina_grosu
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу здивувала пікантною фотосесією . Артистка позувала у відкритому купальнику, що підкреслював її декольте.