Хитрість, яка врятує холодильник від смороду: просто поставте на полицю один продукт

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Прибрати запах з холодильника. Фото: Хочу!

Неприємні запахи у холодильнику можуть зіпсувати смак продуктів

Іноді у холодильнику починає неприємно пахнути. Причиною можуть бути продукти, овочі чи фрукти, які почали псуватися. Тоді доводиться повністю мити всі полиці. Проте існує чудовий спосіб впоратися з жахливими ароматами за допомогою інгредієнту, який знайдеться під рукою.

Позбавити холодильник неприємних ароматів під силу звичайній кухонній солі. Як це зробити, демонструють на каналі smartfoxofficial.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви звикли зберігати в холодильнику овочі та фрукти, завжди дотримуйтеся правильного сусідства, адже деякі з продуктів можуть псуватися значно швидше, коли лежатимуть поряд. Особливо актуально це при частих і тривалих відключеннях світла.

Як прибрати запах у холодильнику

Потрібно взяти невелику миску і насипати 2 ст.л солі. Далі поставте її у шухляду, де зберігаєте овочі чи фрукти. Сіль надзвичайно швидко та активно поглинає неприємні запахи, які можуть випускати продукти з початком псування. Якщо аромат вже надто насичений, спочатку перемийте холодильник, а тоді кладіть сіль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Позбутися неприємного смороду з холодильника можна багатьма способами. Якщо у вас раптом закінчилася сіль, спробуйте харчову соду.