Навіть найогидніші “аромати” зникнуть: як прибрати неприємний запах із холодильника

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

жінка та холодильник
Freepik / Сморід з холодильника можна прибрати

Знадобиться один компонент, який і так є на вашій кухні

Ми розповідали, де на кухні не можна зберігати олію . Тепер ділимось секретом чистоти у холодильнику.

Холодильник – це місце, де зберігаються різні продукти з сильними ароматами, які з часом можуть змішуватися, створюючи неприємний запах. На щастя, існує кілька простих способів його нейтралізувати. Разом із ProstoWay розповідаємо про них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як нейтралізувати неприємний запах у холодильнику? Знадобиться звичайнісінька харчова сода. Просто поставте склянку з харчовою содою на одну з полиць холодильника. Сода вбирає запахи, роблячи повітря чистим та свіжим.

Якщо це не допомагає, спробуйте посилений метод. Розчиніть 2 столові ложки харчової соди в 0,5 л води. Ретельно вимийте холодильник цим розчином. Після висихання поставте склянку з содою для підтримки ефекту.

Регулярно перевіряйте терміни придатності продуктів і викидайте зіпсовані. Зберігайте продукти в герметичних контейнерах, щоб запахи не змішувалися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Використовуйте натуральні абсорбенти запахів, такі як кавова гуща або активоване вугілля. Завдяки цим простим методам ваш холодильник завжди буде чистим та свіжим. Також ми розповідали, що означають позначки на яйцях в супермаркеті.