З роками стає лише краще: як зараз виглядає Хатідже-Султан з "Величного століття" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
963

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот

Зараз акторці, яка виконала роль Хатідже-Султан 45 років

Вже минуло більше 10 років від того, як українські телеглядачі вперше побачили на своїх телеекранах культовий драматичний історичний серіал турецького виробництва “Величне століття Роксолана”. Кожен з персонажів невимовно полюбився українцям. Це і султан Сулейман, який показав свій будинок наяву, і Хюррем Султан - його кохана-українка, і звісно Хатідже-Султан - одна з найулюбленіших сестер володаря.

Отож, роль Хатідже-Султан виконала відома турецька акторка Сельма Ергеч. На момент початку зйомок їй було 32 роки. Глядачам її персонаж неабияк запам'ятався.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що доля Хатідже-Султан у серіалі досить трагічна. Витончена жінка, яка тонко відчуває кохання та дуже страждає якщо її зраджують, лишається без коханого Ібрагіма-Паші, якого вбивають за наказом брата-володаря. Зрештою, вона не витримує мук та вирішує накласти на себе руки.

Саме завдяки цій ролі Ергеч стала надзвичайно відомою не тільки в Туреччині, а й по всьому світові. Сьогодні, коли вже пройшло більше 10 років від зйомок, Сельма виглядає кардинально по-новому. Зараз їй 45 і вона з роками стала лише красивішою Отож, нині Сельма білявка, а на її обличчі немає ані обвислої шкіри, ані глибоких зморшок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ви писали про те, як змінився шехзаде Селім з “Величного століття”. Цікаво, що актор Озтюрк Енгін вже не є тим рудоволосим красенем.