Була турецька Мерʼєм, а стала російською Машею: головна зірка "Величного століття" обурила українців

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Турецько-німецька акторка та зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі, яка засвітилася на Каннському кінофестивалі , не тільки утримується висловлювати осуд в сторону кремля, але й сама рекламує культуру країни-агресора. Після дня народження своєї доньки знаменитість зібрала довкола себе тисячі осудливих слів від українців і приблизно стільки ж захопливих коментарів від росіян. Що сталося – розповідаємо на HOCHU.ua!

У популярному турецькому серіалі "Величне століття" Мер'єм Узерлі зіграла Роксолану – українку, яку викрали кримські татари й продали в султанський гарем. Проте у реальному житті акторка не надто переймається тим, що коїться в Україні. За майже два роки повномасштабної російсько-української війни зірка жодного разу не висловилася про звірства, які чинять окупанти на наших територіях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте виховуючи свою доньку, вона напроти знайомить Лілі з російською культурою. Судячи з усього, мультик "Маша і ведмідь", який світові критики називають "пропагандою путіна", є найулюбленішим її 3-річної дитини. А саме тому день народження Лілі вона організувала у тематиці "Маша і ведмідь" та навіть сама перевдяглася у головну героїню.

Не дивно, що у коментарях під дописом Мер'єм Узерлі зібралось чимало українських прихильників та російських фанатів. І якщо першим є незрозумілим, чому акторка мовчазно підтримує країну-агресора, то другі почали тішитися, що на росію хоч хтось може звертати увагу не в контексті країни, що чинить геноцид українського народу.

  • Мультфільми, музика, культура, державна політика росії — все це потопає в крові мирних українців, тому бути мамою і святкувати в таких костюмах — погано! Навіть на Різдво в Україні від російських ракет вбивали дітей!

  • Всі українці остаточно в ній розчарувались;

  • Дуже шкода що здобула свою славу зігравши українку, а підтримує тих хто зараз вбиває, катує, гвалтує українців!

  • Я спочатку подумав що ще сплю, але ні, росію і тут і там показують.

  • Фууу, росія це вбивця!!!

  • Ці світлини найбільше розчарування!

  • Гівна російського наїлася,

– пишуть у коментарях під дописом Узерлі в Instagram .

Була турецька Мерʼєм, а стала російською Машею: головна зірка "Величного століття" обурила українців - фото №1
Була турецька Мерʼєм, а стала російською Машею: головна зірка "Величного століття" обурила українців - фото №2
Була турецька Мерʼєм, а стала російською Машею: головна зірка "Величного століття" обурила українців - фото №3
Була турецька Мерʼєм, а стала російською Машею: головна зірка "Величного століття" обурила українців - фото №4
Була турецька Мерʼєм, а стала російською Машею: головна зірка "Величного століття" обурила українців - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк розповіла, як створювала власну версію "Величного століття". Українська знаменитість зізналася, що її часто порівнюють з Роксоланою .