Закарпаття, яке ви не знати: цей сюжет варто побачити на власні очі (ВІДЕО)

Відпочинок і подорожі

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Краса Закарпаття. Фото: golos.com.ua

Місця, які обов'язково треба відвідати у Закарпатті

В Україні є безліч цікавих місць від яких перехоплює подих. Якщо ви поїдете у Закарпаття, то обов’язково відвідайте максимально багато неймовірно красивих місць, якими воно славиться.

Канал Поки Молоді розповідають історії про подорожі Україною, показують найкрасивіші місця, різні види відпочинку і те, як економити у подорожах. Юлія та Сергій опублікували відео про Закарпатську область та місця, які будуть цікаві туристам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму відео Юлія та Сергій відвідали справжнє диво природи - Закарпатське море (Теребле-Ріцьке водосховище), насолодилися шумом річки з тераси інстаграмного готелю, який не коштував всіх грошей світу.

Здійснили подорож у часі в музеї архітектури та побуту "Старе село"; та перевірили свою витривалість в поході до загадкової вежі на горі Топас.

Цікаво, що вони показують красу природи без прикрас та як все насправді. Також не зайвими є поради для туристів, де можна поласувати місцевою їжею та скуштувати найсмачнішу форель в Колочаві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про гурманські експедиції до Карпат. Вам сюди, якщо ви обожнюєте збирати гриби, смакувати кухню у колибі та гуляти серед природної краси.