Жодна подряпина не зіпсує вигляд: як видалити сліди з пластикового підвіконня

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Подряпини на пластику можна вивести простими способами. Фото: viknaroff.ua

Пластикове підвіконня дуже делікатне та чутливе до найменших подряпин

Пластик надзвичайно стійкий матеріал, проте на ньому часто з'являються подряпини від квіткових горщиків чи навіть жорсткої ганчірки. Найкраще прибрати їх можна підручними засобами, які знайдуться у будинку.

Підвіконня не втратить свого привабливого вигляду, якщо ви знатимете, як прибрати подряпини без сліду. Найкращими порадами позбутися слідів, поділилися prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зубна паста

Підійде для підвіконня навіть найдешевша, з ефектом відбілювання. Насамперед промийте поверхню водою і висушіть паперовим рушником. Далі нанесіть трохи пасти на ганчірку і протягом 1 хвилини втирайте у подряпини. Зачекайте 5 хвилин і змийте ватним диском.

Сода

Змішайте харчову соду з водою до стану сметани. Нанесіть губкою чи ганчіркою на подряпину та залиште на 5 хвилин. Далі протріть вологим ватним диском.

Олія

На чисту поверхню з подряпинами нанесіть 1-2 краплі олії та втирайте 2-3 хвилини. Насухо витріть сухим паперовим рушником.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які засоби надзвичайно ефективно усунуть сліди цвілі на пластиковому підвіконні. Більшість з них завжди знайдуться у вашому будинку.