Бейонсе доєдналася до відкриття Олімпійських ігор 2024, зробивши з події неповторний перформанс (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 881
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Бейонсе на Олімпійських іграх 2024
Бейонсе. Фото: instagram.com/beyonce

В ковбойському образі артистка представила американських спортсменів, які беруть участь в Олімпіаді 2024

Олімпіада в Парижі 2024 офіційно розпочалася в п'ятницю під час блискучої церемонії відкриття на березі Сени. Але команда організаторів, які запросили Джамалу виступити на Олімпійських іграх, підготували ще один сюрприз, запросивши неповторну Бейонсе, щоб стильно привітати літні Ігри.

Через кілька годин після того, як Леді Гага та Селін Діон допомогли привітати сотні міжнародних спортсменів у Франції, Бейонсе об'єдналася з NBC Sports, аби представити спортсменів зі Сполучених Штатів. В рекламному ролику зірка оголосила учасників Олімпіади від США, які змагатимуться протягом наступних кількох тижнів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Одягнена в червоно-біло-синій ансамбль, Бейонсе представила американських спортсменів. Сама зірка була одягнена у боді, синій ковбойський капелюх і білі ковбойські чоботи — усі деталі її вбрання були осипані стразами.

Артисткка представила кількох членів команди — Сімону Байлз, Ша'Керрі Річардсон, Ноа Лайлз, Кейлеб Дрессель, Кеті Ледекі — під пісню “YA YA”. Ця композиція, яка грала на задньому плані, увійшла до останнього альбому Бейонсе “Cowboy Carter”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Louis Vuitton розробив ексклюзивні підноси для нагородження переможців Олімпійських ігор 2024. Відомий модний бренд представив унікальні вироби, покриті фірмовим шаховим малюнком.