Бабусі, з любов'ю: привітання з 8 Березня у прозі та картинках (українською)

8 Березня
869
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото букет тюльпанів
Фото: boryspil.city

Вітання з 8 Березня для найдорожчих бабусь

8 Березня - це свято весни, турботи та піклування. Саме у цей день хочеться привітати кращу половину людства з чудовим жіночим днем. Особливих ніжних та теплих слів та приємних подарунків заслуговують наші дорогі бабусі.

Хочу! вітає усіх жінок з 8 Березня. Ми потурбувалися і підготували для вас найкращі слова з побажаннями та чудові листівки, щоб привітати рідних бабусь з цим особливим святом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На фото вірш для бабусі
Фото: baby-sos.com

Дорога бабусечка, вітаю тебе з 8 Березня! Хай весняне сонечко завжди зігріває твою велику душу. А велике серденько твоє хай турбують лише гарні почуття та емоції. Бажаю тобі гарного здоров’я, щоб ти ще довго радувала нас своєю присутністю. Ми завжди черпаємо мудрість з твоїх слів та вчинків. Хай щастить тобі!

На фото вірш для бабусі
Фото: apostrophe

Мила бабусю, ти завжди наш найкращий взірець для наслідування. Твоя безмежна мудрість і поради допомагають долати труднощі, а твоя любов зігріває нас щодня. Бажаємо тобі миру, злагоди та довголіття. Любимо тебе завжди.

На фото привітання бабусі зі святом весни
Фото: maximum

Вітаю з 8 Березня, бабуся! Бажаю тобі у цей чарівний день стати ще більш щасливою, задоволеною, радісною та нехай усі рідні будуть поруч з  тобою!

На фото квіти та привітання
Фото: ranok.ictv.ua

Люба бабусю, вітаю тебе зі святом 8 Березня. Хай весняне сонечко зігріває тебе і дарує завжди гарний настрій. Бажаю тобі здоров’я і довгих років життя, щоб ти довго-довго радувала нас своєю присутністю і теплотою.

На фото білі тюльпани
Фото: amazingukraine.pro

Шановна бабусю, з нагоди 8 Березня хочу побажати Вам міцного здоров’я, багато радості та добра. Ваша незмінна енергія та любов завжди надихають мене на нові досягнення, і я дуже вдячний за все, що Ви зробили для мене.

На фото рожеві тюльпани
Фото: online.ua

Моя дорога бабусю, зі святом весни! Бажаю Вам здійснення усіх мрій, щастя та незабутніх моментів. Дякую Вам за все, що Ви зробили для мене та моєї родини. Ваша любов та підтримка завжди будуть для мене незамінними.

На фото бабуся з букетом квітів
Фото: voice.dp.ua

Ви – символ мудрості, терпіння та безмежної любові, і я дуже поважаю Вас за все, що Ви зробили для мене та моєї родини. Ваші поради та оптимізм завжди надихали нас на нові досягнення і допомагали в складних життєвих ситуаціях.

На фото серце з квітів
Фото: zhitomir-online.com

Ще раз зі святом, моя дорога бабусю! Я дуже люблю Вас і завжди буду поруч, щоб допомогти Вам у всьому, що потрібно.

На фото вірш для бабусі
Фото: listivki

Дорога бабусю, Ви – приклад для всіх жінок та дівчат, які прагнуть досягти успіху та стати сильними людьми. Хочу від щирого серця привітати Вас зі святом весни та побажати міцного здоров’я, незмінної життєвої енергії та любові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З особливою любов'ю та ніжністю привітайте ваших бабусь, дорогих матусь , дочок, сестер, дружин та знайомих жінок. Адже вони піклуються про вас кожної миті життя.