Фільм-концерт Тейлор Свіфт ще не вийшов, але вже побив світовий рекорд: що відомо про довгоочікувану новинку?

Кіно та серіали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фільм про The Eras Tour американської співачки Тейлор Свіфт встановив новий рекорд у сфері передпродажу квитків. І це при тому, що його ще навіть не презентували для глядачів. Деталі новини читайте у нашому матеріалі!

Фільм-концерт "Taylor Swift: The Eras Tour" зібрав дивовижних 100 мільйонів доларів, ще до світової прем'єри. Також ця стрічка вже перевершила попереднього лідера у цьому жанрі в США — фільм "Джастін Бібер: Ніколи не кажи ніколи", який був випущений у 2011 році та зібрав  73 мільйони доларів в американському прокаті. Про цей рекорд повідомляється в матеріалах видань  The Hollywood Reporter  та  Deadline .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Закордонні ЗМІ пишуть, що фільм "Taylor Swift: The Eras Tour" здобуде найбільшу кількість показів концертного фільму в історії та встановить рекорди за касовими зборами ще лише за перший вікенд показу в кінотеатрах. Передбачається, що фільм Свіфт встановить також нові рекорди, конкуруючи з фільмом "Барбі."

За попередніми оцінками, світовий бокс-офіс фільму може сягнути від 150 до 200 мільйонів доларів. Проте AMC Theatres , яка займається дистрибуцією стрічки в США, розраховує на більш скромну цифру — 150 мільйонів доларів.

Прем'єра фільму запланована на 13 жовтня о 18:00 місцевого часу в більш ніж 8500 кінотеатрах у приблизно 100 країнах світу. Тривалість стрічки становить 2 години 48 хвилин.

Сюжет фільму-концерту розповідає події туру Тейлор Свіфт, який стартував у березні 2023 року та вже побив рекорди за кількістю відвідувачів та зібраними коштами. Великий попит на перегляд фільму виник після того, як багато фанатів не змогли придбати квитки на живі концерти співачки. Тейлор Свіфт вже відіграла концерти у Сполучених Штатах в рамках свого шостого туру, а у 2024 році вона розпочне свій тур по Японії, Новій Зеландії, Сінгапуру, Європі та Канаді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, що фанати "Американської історії жахів"  бойкотують новий сезон . "Виною" всьому — участь у ньому Кім Кардаш'ян.