Спроба відродити жанр ситкому в Україні? Новий канал анонсував вихід серіалу "Голова"

Кіно та серіали
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зовсім скоро, 6 листопада, на екрани українського ТБ вийде новий ситком "Голова". Подробиці - в нашому матеріалі.

Стрічка вийде на телеканалі "Новий" 6 листопада о 19:00. У серіалі з'являться такі актори, як Євгеній Лісничий Дмитро Гирявець, Поліна Фролова, Олександр Рудинський, Ірина Гришак, Марія Стопник та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, буде показано 16 серій про українську молодь. Сюжет лежить навколо того, що головний герой Антон  укладає парі з ректором вищого навчального закладу. Суть його полягає в тому, що хлопець переконує, що зможе відродити будь-яке українське село.

– Серіал зачепив мене з самого початку! Кастинг був доволі складний, багатоетапний та напружений. Спершу самопроби, потім зідзвони з продюсером, сценаристом, режисером, внесення правок і ще раз самопроби. Наступний етап – парні проби, на яких ми застрягли десь на тиждень. Бувало, що проводили весь день на каналі, пробувались і на вулиці, і в приміщені, мінялися ролями, складом тощо. В принципі, нічого нового та незвичного не було, то є нормальний процес. Але від того, що він довго тривав, з’являлося відчуття, що це надважливий проект, і я мушу в нього потрапити,

- ділиться виконавець головної ролі Євгеній Лісничий.

Спроба відродити жанр ситкому в Україні? Новий канал анонсував вихід серіалу "Голова" - фото №1

Варто зауважити, що зйомки розтяглися на три довгих роки. За цей період у серіалу з'явився новий режисер Олег Туранський. Про свою роботу він говорить наступне:

Трійку акторів, які грають у нас головних героїв, затвердили ще при зйомці пілоту. Свого часу вони були вдало підібрані на ролі, й зараз дуже «влучно» втілили типажі своїх персонажів. Коли ми з ними зустрілись і познайомились, то ще раз повністю перебрали цю історію. Бо на етапі написання сценарію для "пілоту" розробили сюжет лише першої серії. Не було всіх фінальних арок персонажів. Працювати з хлопцями та дівчатами не було важко. Вони уважно прислухалися до всього, що я їм пропонував, і на піку своїх можливостей виконували всі задачі, які я їм ставив. Круто, що вони додавали від себе дуже веселі імпровізації. Актори цим проектом буквально жили, і він в них, так би мовити, вже пустив коріння.

– повідомив режисер  виданню Детектор медіа.

Спроба відродити жанр ситкому в Україні? Новий канал анонсував вихід серіалу "Голова" - фото №2

Окрім трьох акторів, які приміряли на себе головних персонажів, у ситкомі можна буде побачити таких селебритіс, як: Марію Стопник, Олександра Рудинського, Ірину Гришак, Михайла Кукуюка, Вікторію Білан-Ращук, Катерину Вишневу, Володимира Ращука та інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на ICTV2 покажуть новий серіал з російським актором у головній ролі. Артист з країни-терориста зіграє у фільмі "Козаки. Абсолютно брехлива історія".