Невже 4 сезон "Бріджертонів" буде про Елоїзу? Костюмери серіалу розповіли, чи варто шукати якісь підказки щодо сюжету у вбраннях героїв

Кіно та серіали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Елоїза Бріджертон, фото
Актриса Клаудія Джессі. Фото: instagram.com/bridgertonnetflix

Багато прихильників помітили, що на вбранні Елоїзи Бріджертон є певні натяки на те, яким буде наступний сезон

Серіал "Бріджертони" став дуже популярним на платформі Netflix завдяки захопливому сюжету і, звісно, чарівній візуальній складовій, у якій особливу роль відіграють костюми. Але після прем'єри третього сезону, багато шанувальників почали обговорювати, якому члену сімейства Бріджертонів буде присвячений наступний, четвертий сезон. А через сукню Елоїзи Бріджертон, яку грає Клаудія Джессі, багато хто припустив, що наступна історія кохання буде про неї.

На Reddit з'явилася інформація, що шанувальники вважають, ніби сукня містить натяки на історію кохання Елоїзи з книги "Серу Філіппу, з любов'ю". Кожна книга авторки Джулії Квін присвячена одному з дітей великого сімейства Бріджертонів. Загалом серія налічує вісім книжок. У п'ятому романі Елоїза закохується у вдівця сера Філіпа Кейна, який раніше був одружений з Мариною Томпсон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В одному з епізодів третього сезону, а також у рекламних матеріалах, Елоїза з'являється у світло-зеленій сукні — улюбленому кольорі Філіпа. Та це не все. Її сукня прикрашена квітковими деталями, схожими на герань, яку він посилає Елоїзі у книзі! А це вже цікавіший момент, погоджуєтесь?

Попри те, що офіційно не оголошено, хто стане головним героєм четвертого сезону, дизайнери костюмів Джон Глейзер, Джордж Сеєр та Дугі Гоукс спростували теорію про натяк у сукні в інтерв'ю журналу People. Вони зазначили, що цей дизайн сукні є просто випадковим збігом:

Люди говорили: “О, це та сама квітка з книжки”. Але ні, такого наміру в нас не було. Люди забувають, що деякі речі просто робляться за своєю суттю. Приємно думати, що ми такі розумні. Але це не так.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, ви знаєте, що декілька серій третього сезону "Бріджертонів" знімала українська кінооператорка? Так приємно знати, що українці підкорюють світовий кінематограф.