Навіть начинка не потрібна: найпростіший пісний десерт із яблук (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Запечені яблука - це дуже корисний десерт. Вони легко можуть замінити “важкі” солодощі та десерти, такі як ніжні гарбузові кекси .

Навіть, якщо запікати яблука без нічого, вони все ще залишаються чудовими, смачними ароматними. Чудовим рецептом поділились на ТСН . Знадобляться лише яблука, духовка та зовсім трохи часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як правильно запекти яблука в духовці або мікрохвильовій печі

  1. Цілі плоди ретельно миємо. Злегка просушуємо їх.

  2. Видаляємо із яблук серцевину. Можна не прорізати їх наскрізь, щоб яблука були “чашечкою”, або ж розрізати навпіл і ложкою дістати обидві половинки насіннєвої коробочки.

  3. Яблука викладаємо на деко, застелене пергаментом. Ставимо його в заздалегідь розігріту духовку на 10 хвилин за температури 180 градусів.

Таким само чином готуються яблука в мікрохвильовці. Різниця у приготуванні лише в тому, що у мікрохвильовій печі час приготування збільшиться до 20 хвилин.

За цією з аналогією готуються печені яблука з начинкою. Покласти всередину яблук можна сир, мед, родзинки та інші сухофрукти, горішки тощо. Можна використовувати і спеції, такі як кориця. Комбінувати начинку можна по-різному до власного смаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Єдиний момент - час приготування яблук з начинкою збільшується вдвічі. Також ми розповідали, як приготувати солодощі із запеченого гарбуза .