Навіть начинка не потрібна: найпростіший пісний десерт із яблук (РЕЦЕПТ)

Рецепти
587
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Запечені яблука - це дуже корисний десерт. Вони легко можуть замінити “важкі” солодощі та десерти, такі як ніжні гарбузові кекси.

Навіть, якщо запікати яблука без нічого, вони все ще залишаються чудовими, смачними ароматними. Чудовим рецептом поділились на ТСН. Знадобляться лише яблука, духовка та зовсім трохи часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як правильно запекти яблука в духовці або мікрохвильовій печі

  1. Цілі плоди ретельно миємо. Злегка просушуємо їх.

  2. Видаляємо із яблук серцевину. Можна не прорізати їх наскрізь, щоб яблука були “чашечкою”, або ж розрізати навпіл і ложкою дістати обидві половинки насіннєвої коробочки.

  3. Яблука викладаємо на деко, застелене пергаментом. Ставимо його в заздалегідь розігріту духовку на 10 хвилин за температури 180 градусів.

Таким само чином готуються яблука в мікрохвильовці. Різниця у приготуванні лише в тому, що у мікрохвильовій печі час приготування збільшиться до 20 хвилин.

За цією з аналогією готуються печені яблука з начинкою. Покласти всередину яблук можна сир, мед, родзинки та інші сухофрукти, горішки тощо. Можна використовувати і спеції, такі як кориця. Комбінувати начинку можна по-різному до власного смаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Єдиний момент - час приготування яблук з начинкою збільшується вдвічі. Також ми розповідали, як приготувати солодощі із запеченого гарбуза.